Kardemommeby flytter til Miniøya

PASS OPP!: Disse skumle røverne tar turen til Miniøya 26. og 27. juni. FOTO: PROMO

PASS OPP!: Disse skumle røverne tar turen til Miniøya 26. og 27. juni. FOTO: PROMO

Tante Sofie, Politimester Bastian og Kasper, Jesper og Jonatan har lagt sommerferien til Tøyenparken i år.

RØMMER GÅRDEN: Høna Chickolina, oksen Mosk, kalven Tineline og geita Gaute reiser fra gård og grunn for å være med på sommerens festivalhøydepunkt for kidsa.. FOTO: PROMO

TØYENPARKEN: De tar seg i det minste litt helgefri, for Dyreparken i Kristiansand stiller nemlig med det beste de har fra parken sin og framfører musikk, sang og show på Miniøyas hovedscene i helga 26. til 27. juni.

Du kan møte den nesten alltid like strenge tante Sofie, byens eneste lovbrytere, Kasper, Jesper og Jonatan, og lovens lange, men milde arm, politimester Bastian.

Men dette er ikke de eneste fra Dyreparken som ønsker å ta seg en helg i Tigerstaden.

Fra Herli Land kommer brødrene Kristian And og Lille And, og en supersnill prinsesse. Sammen tar de med seg publikum på en musikalsk reise i det eventyrlige landet sitt. Der kjemper de mot ondskap og grådighet med mot og kløkt som våpen.

Heller ikke den driftige høna Chickolina, oksen Mosk, kalven Tineline og geita Gaute fornekter seg.

De bor egentlig på den idylliske bondegården KuToppen i Dyreparken i Kristiansand, men nå kommer de på besøk til Miniøya med sang og show i kofferten! KuToppen er Dyreparkens ferskeste tilskudd, men har allerede rukket å bli til en populær barne-tv serie på Tv2.

På søndag får voksne og barn sjansen til å møte gjestene fra Kardemommeby, Herli Land og KuToppen ansikt til ansikt. Da tar de seg nemlig en tur rundt på festivalområdet og hilser på


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.