RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kåre Stølen hardt ut mot narkoselgere


LOVER FLERE AKSJONER: Stasjonssjef ved Grønland politistasjon, Kåre Stølen lover tøffere tider for både selgere og kjøpere av narkotika. Politiet vil rydde opp på nedre Grunerløkka.
LOVER FLERE AKSJONER: Stasjonssjef ved Grønland politistasjon, Kåre Stølen lover tøffere tider for både selgere og kjøpere av narkotika. Politiet vil rydde opp på nedre Grunerløkka. Foto: ARKIVFOTO
Politiet vil gjøre livet surt for narkoselgerne og -kjøperne på nedre Grunerløkka. – De skal ikke få ødelegge dette området, sier stasjonssjef ved Grønland politistasjon, Kåre Stølen.

NEDRE GRUNERLØKKA: I går ettermiddag gikk politiet til aksjon mot narkomsetningen på nedre Grunerløkka. Den største fangsten ble gjort i en leilighet i området. Der kom politiet over en halv kilo amfetamin og ett kilo hasj.

Personen som disponerer leiligheten må regne med fengselsstraff.

Del på Facebook

Lover flere aksjoner

Aksjonen sørget også for at tre personer ble bøtelagt med 10.000 kroner hver for besittelse av hasj. To ble tatt på fersken for salg av hasj. I tillegg ble tre personer pågrepet for brudd på utlendingsloven. Tre personer ble tatt for henholdsvis for å gi falsk personalia.

Politiet vil slett ikke nøye seg med denne aksjonen.

– Det blir flere aksjoner. Narkosalget skal ikke få ødelegge for de som bor i området. Det er ingen tvil om at denne aktiviteten er ødeleggende for området, sier Stølen.

Vil ta både kjøpere og selgere

Og det er ikke bare narkoselgerne politiet er ute etter.

– Kjøperne har et like stort ansvar. De opprettholder narkosalget. Ingen kjøpere, ingen selgere. Kjøperne har et like stort ansvar som selgerne har. Du får 10.000 i bot for besittelse av små mengder med hasj. I tillegg drar på deg problemer videre i livet, sier Stølen.

LES MER OM NARKOSALGET PÅ GRÜNERLØKKA:

– Løkka er et narkoreir

«Vi kan dessverre konstatere at politiet har mislykkes»

Arild Knutsen vil ha «Christiania» i Oslo

«Do you want hasj? What do you want?»

Kåre Stølen avviser kritikk rundt åpne rusmiljøer

Politiveteran vil avkriminalisere narkotika

Slipper hundene løs mot dopselgerne

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere