RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karim sikter mot Tippeligaen


MÅLSHOW: Karim Aoudia har nettet 19 mål på 21 kamper denne sesongen.
MÅLSHOW: Karim Aoudia har nettet 19 mål på 21 kamper denne sesongen. Foto: ARKIVFOTO
Karim Aoudia (26) scoret tre mål mot Buvik lørdag. Og divisjonens suverene toppscorer håper at dette blir lagt merke til.

OSLO/BUVIK: Kjelsås vant komfortabelt 6-2 over Buvik lørdag og tremålsscorer Karim Aoudia nettet sitt 19. mål på 21 kamper.– Det er ikke dårlig med 19 mål og jeg er svært fornøyd med å score så mange mål, sier Aoudia til Nordre Aker Budstikke.

Klokere med årene

Kjelsås hadde ingen problemer mot bunnlaget Buvik og laget ledet hele 4-0 til pause.

– Det var en veldig bra kamp for vår del. Første omgang var nesten perfekt, mens vi i andre omgang senket oss naturlig siden vi ledet 4-0. Heldigvis scorer vi to til og vinner komfortabelt, sier Aoudia.

Hvorfor banker du inn mål etter mål i år?

– Jeg har blitt eldre, mer rutinert og smartere. I tillegg har jeg fått trene bra i forhold til i fjor da jeg gikk syk halve sesongen, sier han.

Nå håper han å skyte Kjelsås opp på andreplass, bak suverene Kristiansund som allerede er klar for Addecoligaen, fem serierunder før slutt.

– Vi har et lag som kunne gitt Kristiansund hardere kamp om opprykket, men vi har ikke vært kyniske nok denne sesongen. Vi har et godt lag, men vi har ikke vært smarte nok, sier han.

Fortsatt ambisjoner

Karim Aoudia var som junior sett på en av Norges aller mest talentfulle spillere.

Han prøvespilte for Blackburn og har blant annet spilt i Stabæk og Sarpsborg.

– Det var ikke lett å spille seg inn på Stabæk når du konkurrerte med spillere som Veigar Pall Gunnarsson, Daniel Nannskog og Alanzinho. Det var gode spillere som aldri var skadet, ler Aoudia.

Selv har spissen som nå scorer på bestilling på tredje høyeste nivå ikke gitt opp håpet å spille på et høyere nivå.

– Jeg føler ikke at toget har gått ennå, men det begynner å haste om jeg skal spille på et høyere nivå. Det hadde vært deilig å fått en sjanse i eliteserien, sier Aoudia, som til daglig jobber som kokk.

Men du trives i Kjelsås?

– Ja, det er en veldig fin klubb med gode gutter. Miljøet er bra og vi har det veldig moro. Det er derfor jeg har blitt der, avslutter toppscoreren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere