RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karin Bredland legger opp


Her jubler Karin Bredlant etter serieseieren, rett før kollapsen i 2007.
Her jubler Karin Bredlant etter serieseieren, rett før kollapsen i 2007.
Kaptenen for Dynamite Girls, Karen Bredland, må prioritere jobben foran fotballen.

RØA: Grunnen til at Bredland legger opp, er at det ble umulig å kombinere 100 prosent-stillingen på Ullevål sykehus med spill for Røa.

Ville kjøpe fri

Klubben håpet lenge å kunne kjøpe midtbanespilleren fri fra jobben, men dette gikk ikke med dagens økonomiske situasjon. Dermed kommer ikke kapteinen til å være på banen når toppserien for kvinner sparkes i gang 13. april.

Karin er en fantastisk person og en enestående rollemodell som alltid stiller opp, gir av seg selv, og tar ansvar. En spiller som er fantastisk å ha på SITT lag, og deilig å slippe og spille mot, skriver Røas Siri Nordby på hjemmesidene til Dynamite Girls.

Kollapset

Karin Bredland gjorde comeback for Dynamite Girls i fjor høst etter at hun ble sykmeldt på grunn av en kollaps rett etter serieavslutningen i 2007.

Den tidligere kapteinen sa selv til Ullern Avis Akersposten at hun trodde det var kombinasjon av for stort press og mye å gjøre over lang tid som var årsaken til kollapsen.

Savnet

Kapteinen er høyt verdsatt av spillerne.

Karin er allerede sterkt savnet og kommer til å bli savnet gjennom hele sesongen, både med sine bidrag på og utenfor banen, skriver Nordby.

Også Lise Meistad har lagt skoene på hylla før denne sesongen.

Røa åpner borte mot Stabæk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere