RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karius og Baktus lever fortsatt fett på andre


Karius og Baktus hadde tatt turen til Stovner, og Egners frodige tannarbeidere har fortsatt evnen til å begeistre små og store.
Karius og Baktus hadde tatt turen til Stovner, og Egners frodige tannarbeidere har fortsatt evnen til å begeistre små og store.
Men selv disse to blir påvirket av samtiden og har lagt om kostholdet. Loff og sirup har blitt byttet ut med loff og nugatti.

STOVNER: De to tannarbeiderne svinger fortsatt meiselen så en skulle tro de hadde gått læretida si i steinbruddene på Grorud.

Sist lørdag hadde de tatt turen til biblioteket på Stovner. Og det hadde forsynemeg halve byens befolkning også. I alle fall var det ganske mange som skuffet måtte gå hjem da det ikke var plass.

Egnertro

Jarle H. Berentsen og Lisbeth Skogstrand fra Barnehageteateret gestalter Karius og Baktus svært så Egnertro, men litt nytt har de puttet inn i forestillingen.

I det stappfulle lokalet er forventningene skrudd på, og sjelden har så mange barnehalser strakt seg så langt. Og de blir ikke skuffet.

Alle små sangtekster og alle krumspring som alle de små ungene (og de store følgesvennene med) kan på rams, kommer der og slik de skal.

– Spiser dere ikke karameller eller røde og grønne seigmenn til frokost, lurer plageåndene til Jens på.

Og de får svar. Et rungende nei. Der i salen er det ingen som har slike frokostvaner, og da må jo Karius og Baktus innrømme at de har lagt om kostholdet de og. Byttet ut loff med sirup på med loff med nugatti på.

Og slik holdt de på til de måtte ta toget til Bakvendtland, for der plomberer de hull i tennene med knekk og sukkertøy!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere