RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kartlegger mulighetene

Friluftsetaten vil gjerne tilrettelegge for skiløyper fra Abildsø til Østmarka.

ABILDSØ: Presseansvarlig i Friluftsetaten, Anne Aakervik, forteller til Nordstrands Blad at de allerede er i ferd med å kartlegge mulighetene for skiløyper fra Abildsø til Østmarka.

– Vi vil gjerne prøve å få til dette, men det er mange praktiske problemer og formelle ting som må løses, sier Aakervik.

Har vært på befaring

Hun forteller at Friluftsetaten denne uken har vært på befaring i det aktuelle området, etter henvendelser fra en annen ivrig skigåer enn Roy Jamessen.

Vanskelig område

– Det er snakk om et ganske vanskelig område, som er vernet av Fylkesmannen. Det er trangt mange steder, med smale bruer og gangveier. Vi kan ikke love noe, men utgangspunktet vårt er å være positive til dette og prøve å få til så mye som mulig. Det er derfor vi nå kartlegger hva som er av eventuelle hindringer, og om det finnes alternativer, sier Aakervik.

– Vi vil gjøre det vi kan, men det kan for eksempel hende noe må tilrettelegges om sommeren for å få til skiløype om vinteren, sier Aakervik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere