RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kast deg ut i arkitekturen


Kast deg ut i Arkitekturens år. «A dream woke me» av Bjørn Hegardt. ILLUSTRASJONSFOTO
Kast deg ut i Arkitekturens år. «A dream woke me» av Bjørn Hegardt. ILLUSTRASJONSFOTO
I år feirer Norske Arkitekters Landsforening 100 år. Du kan låne en arkitekt og se byens skjulte skatter.

JOSEFINES GATE: I dag, torsdag 6.januar, feirer Norske Arkitekters Landsforening (NAL) seg selv i Arkitektenes Hus i Josefines gate 34 på Frogner.

– Målet er å øke interessen og kunnskapen om våre bygde omgivelser. Dette gir oss en enestående anledning til å oppsummere 100 år med arkitekturproduksjon og samtidig vise prosjekter av unge arkitekter som har en ny tilnærming til faget, sier Kjersti Nerseth, president i NAL.

Det skal i løpet av året bli mulighet for folk å oppleve arkitektur ved å gå inn i vanligvis stengte hus i serien «Norges Åpne Hus» (i september i Oslo),TV-programmer, debatter, forelesninger, utstillinger og fest.

LES MER OM PROGRAMMET HER

Hvem bestemmer?

Litteraturhuset starter debattserien ”Myter, makt og medvirkning” 29. januar.

Fagbladet Arkitektnytt har invitert blant andre Vetle Lid Larsen, Erling Dokk Holm og en rekke andre personer til å diskutere hvilke forestillinger vi har om arkitekten, hvem det er som egentlig bestemmer hva som bygges og hvordan ramtidens arkitektur vil se ut..

Lån en arkitekt

Torsdag 13. januar kan folket låne en arkitekt i en halvtime, og stille alle tenkelige spørsmål om boligplaner, helt gratis, mellom 17.00 og 19.00. «Spør arkitekten om råd» foregår i NAL sitt bibliotek. Lokalavisen kommer tilbake med mer om arrangementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere