RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaster muffins på datanerder

Førstkommende lørdag skal østkantjentene i gruppa VOM kaste muffins på tusenvis av datanerder i Vikingskipet.

OSLO/HAMAR: Fra 31. mars til 4. april huser The Gathering over 6000 ville, dataglade unge mennesker i Vikingskipet på Hamar.

Rister løs

Etter fire dager med intens internetting skal de fire damene El Burgo (Linda Fromreide), Von Pøls (Bente Fagereng), Esel Rex (Mai Elise Solberg) og Mester Pøggs (Hedvig Mollestad Thomassen) fra bandet VOM, nyte påskeferien med å rocke Vikingskipet så det rister.

– Grunnen til at vi velger å dra ut fra Oslo i påsken er rett og slett fordi Vikingskipet frister med et publikum som er ti ganger større enn det vi har hatt før, forteller Mai Elise Solberg, medlem av VOM.

Lilla og gult

Tidligere har jentene spilt på flere klubbscener i Oslo, som for eksempel Garage, Blitz og Blue Monk. De er i tillegg til røffe riff kjent for å kaste ut mat til publikum når de står på scenen.

– Vi pleier å kaste ut muffins til publikum, så det vil vi gjøre nå også. Vi kommer til å gå kledd i lilla og gult, som er fine påskefarger. Kanskje vi kommer til å pynte muffinsen på en påskeaktig måte, men det får vi se på.

VOM forventer et publikum preget av rock "n roll, matglede og hese ungdommer. Mari-Elise mener «datanerdene» fortjener en liten godbit.

– Forhåpentligvis kommer de ikke bare for maten, men for å høre oss spille, sier hun.

– Vi har selvfølgelig lyst til å gi muffins til hele den «gærne fansen», men det har vi ikke penger til. Derfor gjelder det å være frempå, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere