RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet entreprenøren

Friluftsetaten har sagt opp avtalen med entreprenøren som har opparbeidet veien mot Lysakerelva.

LYSEHAGAN: I sitt svar til Terje Bjøro sier byråd Jøran Kallmyr kun at Friluftsetaten har sett seg nødt til å heve kontrakten med entreprenøren og at framdriften er usikker på grunn av ny konkurranseutsetting.

I et mer utfyllende svar til avisen sier kommunikasjonssjef i Friluftsetaten, Anne Grete Nyrud, at anleggsveien ikke er bygget i henhold til plantegning.

Les også: – Dette er grotesk!

– Partene er uenige om hvem som skal dekke ekstrakostnader dette forholdet medfører for bygging av bru over Lysakerelven. Partene er også uenige om det er tatt tilstrekkelig hensyn til miljøet under utførelse av arbeidene. Summen av dette har ledet til at kommunen har hevet kontrakten med entreprenør. Entreprenøren har sagt seg uenige i dette og varslet et erstatningskrav mot kommunen, sier Nyrud.

Selve broprosjektet skal nå omprosjekteres. Det vil ta tid. Deretter skal prosjektet konkurranseutsettes. Så skal anbudene vurderes og avgjøres. Det er snakk om mange måneder før arbeidet er i gang.

Etaten takker avisen for informasjonen om trær og stein som raser ut i veien og vil snarest følge opp dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere