*Nettavisen* Nyheter.

Kastet is på bussen og knuste busskur

 

Fire 15-åringer er anmeldt for skadeverk etter at de knuste et busskur. Andre unge gutter kastet isklumper på bussen. Her er mer av det Manglerudpolitiet har hatt å gjøre i det siste.

Ulmebrann i gulvet

EKEBERG: Torsdag klokken 06.20 kom det melding til politiet om en brann i Stamhusveien. Det skal ha vært en ulmebrann i gulvet som trolig skyltes varmgang i varmekabler. Brannvesenet fikk slukket brannen. Familien i huset fikk i seg noe røyk og tok seg selv til legevakten for sjekk.

Kjørte på fotgjenger

OPPSAL: Kvart på åtte torsdag morgen ble en fotgjenger påkjørt i krysset Haakon Tveters vei/Skøyenkroken. Det var ekstremt glatt på stedet og i forsøket på å bremse ned for en bil foran svingte en bil til siden og traff en fotgjenger som ble lettere skader. Strøing ble rekvirert og politiet har opprettet rapport på forholdet.

Snurret i snøfonn

E18: En 27 år gammel bilfører havnet med snuten inn i en snøfonn etter at han torsdag klokken 08.16 fikk snurr på bilen på E18. Ingen ble skadet i ulykken og han fikk selv på kjettinger og kom seg løs.

LES OGSÅ: Politiets operasjonssentral sto bak "Årets beste tweet"

For mange barn i bilen

HAUKETO: Kvart over åtte torsdag morgen ble en 48 år gammel barnefar stanset på skoleveien i Nedre Prinsdals vei. Han hadde for mange barn i bilen og disse måtte gå av og gå det siste stykket til skolen. Sjåføren vedtok et forenklet forelegg på stedet.

Ønsker vitner til bilbrann

MORTENSRUD: Torsdag klokken 20.18 fikk politiet melding om at det brant i to biler inne i garasjeanlegget ved Senter syd. Det skal ha blitt observert noen gutter som løp fra stedet og politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har observert personer i nærheten eller har andre opplysninger. Det ble forsøkt å gå spor med hund fra brannstedet, men uten resultat.

Knuste ruter på holdeplass

HAUKETO: Politiet fikk melding fra vitner som observerte fire gutter som holdt på å knuse ruter på en bussholdeplass i Nedre Prinsdals vei torsdag klokken 21.35. Politiet fikk tak i guttene som alle ble kjørt hjem til sine respektive foreldre. Ingen av dem erkjente skadeverket nå alle er anmeldt for. – Vi har gode vitneopplysninger i saken, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Uten førerkort

RYEN: Politiet stanset klokken 02.14 natt til fredag en bil i Enebakkveien. Det viste seg at sjåføren ikke hadde gyldig førerkort. Han ble anmeldt for forholdet og bilen ble hentet av Viking.

Søppelbrann

HAUKETO: 04.16 natt til fredag fikk politiet melding om brann i en søppelkasse på Hauketo stasjon. Den sto ikke inntil noen bygning så det var ikke fare for spredning. Da politiet kom frem hadde søppelkassen smeltet og ingen personer var i nærheten.

Kolliderte på E6

E6: Like før halv åtte fredag morgen kolliderte et vogntog og en personbil ved påkjøringen til E6 fra Klemetsrud. Bilen og vogntoget var kjørbare og ble geleidet til Skulleruddumpa hvor de ikke hindret trafikken. Skademeldingsskjema ble utfylt og saken avgjøres som en forsikringssak.

Fant narkotika

MORTENSRUD: Fredag klokken 21.36 kontrollert politiet en bil ved Kantarellen terrasse. Det ble funnet en mindre mengde narkotika på en 33 år gammel passasjer. Han ble avhørt, anmeldt og dimittert fra stedet.

To innbrudd

MANGLERUD: Klokken 22.36 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Manglerudveien. Tyvene hadde tatt seg inn gjennom en varandadør. Det var rotet en del rundt, men uklart hva som var stjålet. Lørdag klokken 20.54 kom det melding om innbrudd i en leilighet i Våronnveien. Tyvene hadde kommet seg inn gjennom soveromsvinduet. Her var pass og en del smykker stjålet. Politiet har undersøkt begge åstedene.

Kastet is på bussen

BJØRNDAL: Lørdag kveld ble politiet tilkalt etter at flere busser var blitt bombardert med is fra gangbroen over Slimeveien ved senteret på Bjørndal. Flere gutter ble observert på gangbroen, men de var forsvunnet da politiet kom fra. – Dette er meget farlig, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Med narkotika, uten førerkort

BRYN: Politiet stanset lørdag klokken 21.57 en bil i Østensjøveien ved Harry Fetts vei. Det var en del usikkerhet forbundet med identiteten til sjåføren. Da denne ble fastslått viste det seg at den 26 år gamle mannen kjørte uten gyldig førerkort og var i besittelse av narkotika. Nå er han anmeldt for disse to forholdene og for å ha forsøkt å fremvise falsk personalia.

Knivstukket på Holmlia

HOLMLIA: Søndag klokken 19.17 fikk politiet melding om knivstikking på en adresse på Holmlia. Fornærmede blødde en del og ble kjørt til sykehus hvor statusen ble karakterisert som stabil og ikke livstruende. En mann er pågrepet i forbindelse med knivstikkingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.