RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet molotov-cocktails på villa


Husets 18 år gamle sønn fortalte pressen hva som hadde skjedd etter at huset ble truffet av molotov-coktailene.
Husets 18 år gamle sønn fortalte pressen hva som hadde skjedd etter at huset ble truffet av molotov-coktailene. Foto: FOTO: Vidar Bakken
Fredag morgen ble det kastet to molotovcocktails på en villa i Madserud allé 13. Beboerne er rystet og har ingen formening om hvem som kan stå bak.

MADSERUD: Det var klokken 08 fredag morgen at det ble kastet to så kalte molotov-coctails mot en enebolig i Madserud alle 13, vis a vis der finansmannen Øystein Stray Spetalen bor. Beboerne i huset – en familie på fire, lå og sov da de ble vekket av et smell.

– Vi hørte et høyt smell og med en gang fikk vi sjokk, vi visste ikke hva vi skulle gjøre. Men så gikk vi ut og så at det brant i veggen på begge sider og at vinduet var knust, forteller familiens 18 år gamle sønn.

Verken han eller resten av familien ønsker å stå fram med navn. Men forteller at mor i huset fikk slukket brannen med et brannslukkingsapparat. Den ene bomben smalt av rett under vinduet til et av familiens oppholdsrom. Den andre gikk av i veggen på et tilstøtende bygg rett ved inngangspartiet.

De ringte også politiet som var raskt til stedet.

– Vi har ingen anelse om hvem som kan ha gjort dette, eller hva det dreier seg om, sier sønnen.

Heller ikke politiet har noen spor i saken, når dittOslo snakker med dem fredag formiddag.

– Vi har ikke noe spor å gå etter, verken på hvem som har gjort dette eller motiv, sier kriminalvakta til dittOslo, og legger til at de er helt i startfasen av etterforskningen.

– Vi har vært på stedet og sikret bevis og innhentet opplkysninger, men vi er helt i startfasen av etterforskningen.

Det blir nå søkt i området etter aktuelle gjerningsmenn, og politiet har brukt alle tilgjengelige ressurser, inkludert hundepatrulje i søket. Det vil nå bli gjennomført kriminalteknisk undersøkelse på åstedet, i følge en pressemelding fra politiet.

En nabo forteller til Nrk Østlandssendingen at politiet videoovervåker området, der villaen ligger.

Marcus Rolandsen, styreleder i Stiftelsen Martines Minnefond for Rettferdighet, er en av naboene til boligen.

– Det eneste jeg vil si er at ingen er skadet, og at jeg har full tiltro til at politiet løser saken, sier han til VG nett.

Politiet er interessert i tips i saken, ta kontakt på telefon 02800.

DittOslo følger saken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere