RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet stein ned på E6


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
– Det har vært en grei pinse med noen småoppdrag og uten de store uønskede hendelsene, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon. Her er politiloggen!

Kastet stein på E6

BRATTLIKOLLEN/RYEN: Like etter klokken 21 søndag kveld fikk politiet melding fra broa i Sandstuveien. To gutter med sykkel var observert mens de kastet stein ned på E6. Personene som ringte politiet ble ikke truffet. Da politiet kom til stedet var guttene borte.

– Dette er risikosport, det smeller godt i bilen hvis den blir truffet og kan føre til ulykker, advarer politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Fant ikke bil

HAUKETO: Fredag klokken 19 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bil på Hauketo stasjon. Da de kom fram var bilen sporløst borte. Det ble ikke oppnådd kontakt med bileieren på grunn av telefonnettet som var nede. Politiet håper at bileier har hentet bilen selv.

Fikk sleng i tunnelen

BRYN: Klokken 22.17 kom politiet over en bil som hadde fått sleng og kollidert i nordgående felt på E6 gjennom Brynstunnelen. Det var ingen andre biler involvert i ulykken.

Den 35 år gamle mannen som kjørte bilen ble kjørt til legevakten med lettere skader. Førerkortet er rutinemessig beslaglagt i påvente av etterforskningen.

Falsk brannmelding

HOLMLIA: Like før midnatt til lørdag fikk brannvesenet en telefon fra en telefonkiosk ved Lusetjern skole om at det brant i søppel. Da brannvesenet kom til stedet var det ingen brann og ingen meldere.

– Vi er usikker på seriøsiteten av denne melding og har fått en del slike fra telefonkiosker på Holmlia. Vi ser svært alvorlig på dette fordi det binder opp ressurser hos oss uten at det er noe, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Tok pant i asfaltarbeiderbil

STENBRÅTEN: Klokken 12.15 lørdag fikk politiet melding om en utenlandskregistrert bil med to menn som tilbød steinleggertjenester i Granebakken. Politiet dro til stedet og stanset bilen og mennene som kommer fra Storbritannia. En del av bilens last var ikke sikret og ble regnet som farlig.

Sjåføren ble innbrakt til sentralarresten og bilen tauet inn til pant til forelegget er betalt.

– Publikum er blitt veldig flinke til å tipse oss om folk som tilbyr steinlegging, roser politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Eneste innbrudd i pinsen

SKØYENÅSEN: Klokken 18 lørdag fikk politiet melding om innbrudd fra Skøyenåsveien. En dør sto på gløtt og det var tydelige brytespor på inngangsdøren. En del smykker var stjålet fra leiligheten. Åstedet ble undersøkt lørdag.

Dette er for øvrig det eneste innbruddet politiet har fått melding om i hele pinsen.

Pågrep sykkeltyv

SKULLERUD: Klokken åtte søndag morgen gikk politiet til pågripelse av en 35 år gammel mann i Skullerudveien. Mannen er i forbindelse med etterforskning mistenkt for tyveri av sykler. Han ble kjørt i sentralarresten.

Hærverk på skole

HOLMLIA: Halv seks søndag kveld fikk politiet melding fra et vekterfirma. De hadde vært på kontroll på Lusetjern skole og funnet en knust dør. Ingen hadde vært inne i bygget og hendelsen defineres derfor som hærverk. Vekterfirmaet sikret døren.

Kjørte i fylla

KONGSVEIEN: Halv elleve mandag formiddag ble en 56 år gammel mann stanset mens han kjørte bil i Kongsveien. Mannen var beruset og ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

18-åring kjørte i fylla

LJABRU: En 18 år gammel mann ble mandag klokken 11.06 stanset mens han kjørte bil i Ljabruveien. Det var mistanke om promillekjøring og mannen ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

Uten gyldig førerkort

ABILDSØ: En 28 år gammel mann ble klokken 19 mandag stanset mens han kjørte bil i Enebakkveien på Abildsø. Mannen hadde ikke gyldig førerkort fordi dette allerede var inndratt. Han blir nå anmeldt for saken. Bilen ble parkert på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere