RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Katinka vant verdenscupen

Med elleve første plasser gikk Katinka Knudsen (17) fra Bekkelaget til topps i verdenscupen i telemarkkjøring denne sesongen.

SCHWEITZER MOUNTAIN, USA: Sesongens siste verdenscuprenn i telemarkkjøring gikk av stabelen i Schweitzer Mountain i USA. Det betyr at både klassiskcupen og verdenscupen sammenlagt ble avgjort.

Det ble nok en god dag for de norske fargene. Dameklassen ble vunnet av Sigrid Rykhus, mens vår egen Katinka Knudsen ble nummer to. Likevel holdt det til å gå til topps sammenlagt for 17-åringen fra Bekkelaget.

Hun har vært den beste dameløperen i år, og har vist imponerende kjøring tross sin unge alder. Hele elleve ganger har Katinka stått på toppen av pallen denne sesongen. Det gjør at hun vant både verdenscupen i klassisk, storslalåm og sammenlagt.

En av Knudsens tøffeste utfordrere denne sesongen, tyske Astrid Sturm, ble nummer tre i det siste rennet og endte på andreplass både i klassisk og verdenscupen sammenlagt.

Her er sluttstillingen i verdenscupen i klassisk etter fem av fem renn:

1. Katinka Knudsen (Norge) 440 p.

2. Astrid Sturm (Tyskland) 380 p.

3. Sigrid Rykhus (Norge)245 p.

Her er sluttstillingen i verdenscupen sammenlagt etter atten av atten renn:

1. Katinka Knudsen (Norge) 1520 p.

2. Astrid Sturm (Tyskland) 1272 p.

3. Ingrid Hellberg (Sverige) 834 p.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere