RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kattene er tilbake


Katzenjammer kommer tilbake.
Katzenjammer kommer tilbake.
Det er ikke mange norske debutanter som selger ut Rockefeller.

OSLO ØST: Gruppa Katzenjammer er et av unntakene, og etter at de solgte ut billettene til Rockefeller i november er de jammen tilbake på scenen igjen, nærmere bestemt den 23. januar.

Tusenkunstnere

Dette er jentene som bokstavelig talt spiller på flere strenger. De trakterer et sted rundt 15 instrumenter til sammen, inkludert den enorme katta de drar med seg på scenen når de spiller konsert. Ja, de har til og med et spøkelse med seg på en av låtene.

Vi har faktisk et spøkelse med på plata, avslørte Solveig Heilo da Østkantavisa møtte bandet i november i fjor.

Det er på sangen Virginia Clemm. Det er Mats Rybø som har skrevet teksten, og jeg hadde sendt over en skisse av melodien til Kåre (produsenten journ. anm.). Og så skulle jeg komme bort og høre på den, og da var det kirkeklokker på låta. Ingen skjønner hvor de kommer fra, fortalte Heilo.

Sjangerlapskaus

Og som våre kjære lesere sikkert skjønner er det ikke få sjangre de tar med seg i musikken sin, for de av dere som er opptatt av slikt. De mikser folk, pop, country og balkanrytmer på den nye skiva «Le Pop», som etter sigende skal ha solgt relativt fett i julestria, til tross for finansuro og stadig flere nedlagte platebutikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere