RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Katzenjammer på trikken


Katzenjammer tar med gitaren «Børge», som er oppkalt etter Dan Børge Akerø og spiller konsert på trikken under Klubbøya i august. ARKIVFOTO
Katzenjammer tar med gitaren «Børge», som er oppkalt etter Dan Børge Akerø og spiller konsert på trikken under Klubbøya i august. ARKIVFOTO
De har en imponerende logistikk på scenen, med fire medlemmer som sammen håndterer 15 instrumenter.

OSLO ØST: Og akkurat hvordan logistikken skal gå opp når Katzenjammer skal spille på trikken er foreløpig uvisst, men sikkert er det i alle fall at et fullstendig program for klubbdagen på Øyafestivale nå er klart, og der står det svart på hvitt at Katzenjammer spiller konsert på trikken.

Det litt pussige bandnavnet til tross – når kvartetten står på scenen er det langt fra kattejammer som kommer fra høytalerne. I fjor ga de ut plata «Le Pop», som fikk strålende kritikker, og nylig håvet jentene inn hele 600 000 kroner i støtte fra Norsk Kulturråd.

Klubbdagen er som vanlig lagt til dagen før selve festivalen braker løs; tirsdag 11. august. Til sammen 88 band og artister er booka til 28 ulike scener rundt om i byen, og har du fullt festivalpass kommer du gratis inn også på klubbdagen.

Det kanskje mest spesielle innslaget har imidlertid avgang fra Stortorget cirka klokka 19 denne augusttirsdagen og er en konsertscene som til dagligfungerer som trikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere