RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keeperhelt på "feil" lag


VIFs keeper Frode Larsen plukker ballen foran nesa på Lyns spiss Jo Inge Berget.
VIFs keeper Frode Larsen plukker ballen foran nesa på Lyns spiss Jo Inge Berget.
Frode Larsen (19) hadde ikke tillit i Lyn, og endte på utlån i Vålerenga. Lørdag stoppet han gamle lagkamerater da VIF slo Lyn i kvartfinalen i junior-NM.

Voldsløkka: ¿ Utrolig deilig, smiler Frode.
Og juniorlandslagskeeperen, som har stått for Lyn siden han begynte på NTG, spilte hovedrollen i den dramatiske kvartfinalen.
Etter at begge lagene hadde scoret på fem straffer hver, så var det Lyns Magne Simonsens tur. Han skjøt hardt nede i hjørnet, men der lå Larsen og ventet på ballen.
¿ Fikk du igjen for at du kjenner Lyn-spillerne godt?
¿ Nei, jeg vet ikke det. At jeg reddet den siste var Adnans (Haidar) fortjeneste. Han fortalte meg hvor skuddet ville komme. Jeg tok sjansen og reddet, sier Frode fornøyd.
¿Hvordan var det å slå ut gamle lagkamerater?
¿ Moro, smiler Frode.

Ikke tillit

Frode var på utlån til andredivisjonsklubben Kjelsås i vårsesongen, men nå er han innstilt på å ta vare på sjansen han har fått i Vålerenga.
¿ Jeg fikk beskjed i Lyn om at jeg ikke var god nok, og at jeg ikke kom til å bli satset på. Derfor er det kjempebra for meg å komme til Vålerenga, sier 19-åringen.

Jevn match

De fleste regnet med at det ville bli jevnt da VIF og Lyn møttes. Etter en kjedelig førsteomgang toppet det seg etter pause med to straffespark, utvisning, flere gule kort og mange målsjanser.
Lyn tok ledelsen 1-0 minuttet etter pause da Finn Badou Jore tråklet seg inn i VIFs boks, ble taklet og fikk straffespark. Jo Inge Berget satte den sikkert i mål.
Fire minutter før slutt ble VIFs Glenn Roberts dratt ned av Kidane Gjølme Dalva i boksen. Ny straffe. og utligning til 1-1 ved Dennis Obeng.
Da ble det ikke flere mål, og resten av historien tilhører keeperhelten Frode Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere