Gå til sidens hovedinnhold

Kennel-rømlingen Stewie fortsatt forsvunnet

Stewie har vært borte siden romjulen. Men eier Cecilie Andrea Torp leter fortsatt.

Nordstrand: – Jeg har fortsatt ikke gitt opp tanken på at Stewie skal komme til rette. Han er en viktig del av livet mitt, sier Cecilie Andrea Torp.

LES OGSÅ: Har du sett Stewie?

– Siden jeg fikk ham for to år siden har det vel ikke gått en dag uten at jeg har snakket om ham med vennene mine. Jeg hadde med meg Stewie over alt. Alle som kjenner meg kjenner Stewie også. han er som et familiemedlem. Jeg synes det er veldig vondt at jeg ikke vet hvor han er. Jeg vet ikke om han lever eller er død. Kanskje noen har funnet ham og steller ham? Jeg aner jo ikke, sier Cecilie Andrea Torp.

Hun er ganske så bitter på kennelen der hun hadde levert hunden.

– Det er ganske utrolig at en kennel som lever av å ta vare på hunder ikke klarer å holde styr på en liten hund. At den er veldig sky, det visste de jo, han har vært der før også. Da klarte de å holde dørene stengt, sier Cecilie Andrea Torp.

Ny hund?

Hun har fått løfte om 20.000 kroner i erstatning så hun kan kjøpe seg en ny hund. Men fortsatt opprettholder hun dusøren på samme beløp til den som skaffer frem Stewie. Selv om håpet synker litt for hver dag.

LES OGSÅ: 20.000 i finnerlønn

– Men jeg er stadig ute og leter i nærområdet her på Nordstrand og også på Søndre Nordstrand. Dessverre kommer det ikke mange tips lenger, selv om aviser over hele byen har skrevet om Stewie, og jeg har hengt opp et utall med etterlyst-lapper, sier Cecilie Andrea Torp.

Mistet viktige dager

– Det er bittert at kennelen ikke varslet meg med en gang hunden ble borte. Han var på rømmen i fire døgn før vi fikk vite at han ikke var i trygg forvaring på kennelen. Da var det kanskje for sent, slik ser det jo ut nå, sier den triste hundeeieren.

LES OGSÅ: – Vi har lett etter hunden

Hun ber fortsatt alle som tror de kan ha opplysninger om Stewie om å ringe henne.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21