*Nettavisen* Nyheter.

Kenneth festet på MTV og fikk videohilsen fra Usher

Prinsdalgutten ”Kenny King” var utvalgt for premieren til MTVs nye tv-program om rikmannsfester. 55 millioner mennesker sjekket utelivet i Oslo.

Prinsdal: Jeg har arrangert fester siden jeg var 16 år, og nå er jeg 24. Jeg var vel en interessant personlighet for Mtv-folka. De gjorde research og så fant de meg på Facebook. I starten trodde jeg at det bare var «spam», men så innså jeg greia, forteller Kenneth Berg-Paulsen, også kjent som ”Kenny King”.

De unge mannen fra Prinsdal ble den skandinaviske utvalgte til MTV’s nye tv-program ”My Super Sweet World Class”, som er i regi av et tidligere program de hadde.

Showet har hensikt å filme burdsdagsfesten til rike mennesker, rikmannsønner/døtre som liker oppmerksomhet og fest.

Kenny King

Kenny har drevet to utesteder, Rexx i Lillestrøm og Stravinsky i Oslo. På sistnevnte sted sa han opp jobben for å utvikle festene til andre steder.

– Showet hadde 55 millioner seere, så både før og etter showet så lå det inne mye forespørsler om å fikse fester, forteller han.

Programmet hadde sendetid forrige lørdag og kan sees i repriser på MTV internasjonalt.

– Vi var ute i skogen og lata som at vi jakta etter pels for festen, tema var middelalderen og vikingtida. Det var kult, og det var to uker med filming alt i alt som endte med en sending på litt over 20 minutter. Festen rommet 500 personer, sier Prinsdalsgutten.

Fornøyd med festen

Kenny er fornøyd med episoden og ser på det hele med humor.

– Jeg hadde til og med en sverdkamp mot en profesjonell utøver, og så fikk jeg hyggelige videohilsner fra ”Usher” og ”Flo-rida” som er to verdenskjente navn innen musikk.

Festen kostet 25000 pund som per dags dato blir på underkant 200 000 kroner.

– Klessdesignere, dansere, og yachter. Det koster jo penger, smiler Kenny.

Showet skal filme fester fra Dubai, Los Angeles, Marbella, og London.

– Programmet er veldig anti janteloven og vi er fulle 70 prosent av tida, men det var en positiv opplevelse. Gutta fra MTV fant også ut at det ikke vandrer polarbjørner i gatene her, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.