RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øker kontrollene

Politiet stiller mannsterke ved skolene i Groruddalen i forbindelse med skolestarten. Høy hastighet og ulovlig parkering er gjengangerne.

Groruddalen: Forrige uke ble hele 16 biler stanset i Fjellstuveien på Stovner med for høy hastighet. Dette er skolevei for mange av barna som går på Stovner skole. Politiet stiller mannsterke ved skolene i Groruddalen i forbindelse med skolestarten.
Vi øker kontrollaktiviteten i hele Stovner politikrets. Vi har fokus på at det kommer nye skoleelever som ikke er kjent med trafikken, og vi prøver å gi bilistene en påminnelse om å overholde trafikkreglene, sier Terje Løland, forebyggende avsnitt på Stovner politistasjon. For høy hastighet og ulovlig parkering er blant gjengangerne.
Høy hastighet er klassisk, og det kan bli meget kaotisk når folk parkerer der det passer dem, sier Løland.
Det oppstår gjerne farlige situasjoner, det er uoversiktlige, rundt av- og påslipning. Dessuten er det mange foreldre som kjører opp på gangveien for å komme nærme for å slippe av barna sine helt ved skoleporten. Det er ikke bra, fortsetter Løland. I tillegg til å være til stede rundt skolene vil politiet avholde en rekke laserkontroller.
Vi legger spesielt inn kontroller der vi har erfaring med at det kjøres for fort, sier Løland. Men han vil likevel ikke klassifisere dem som verstingveier. Han har imidlertid følgende oppfordring til alle i Groruddalen.
Pass på hastigheten og respekter trafikkbestemmelsene. Husk at de gjelder året rundt, ikke bare ved skolestart, påpeker han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere