RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilsammen blir det 50 leiligheter i tre blokker i det nye borettslaget. Prosjektet skal stå ferdig ved årsskiftet 2011/2012. 
ILLUSTRASJON: Obos Nye hjem
Tilsammen blir det 50 leiligheter i tre blokker i det nye borettslaget. Prosjektet skal stå ferdig ved årsskiftet 2011/2012. ILLUSTRASJON: Obos Nye hjem

Økern forvandles

Ny trafikkløsning og nye boliger. Økern er i ferd med å bli nytt.

ØKERN: I den vestvendte skråningen mellom villabebyggelsen på Bjerke/Risløkka og Økern Torgvei fortsetter OBOS og Eiendomsspar AS byggingen av nye boliger.

Hittil har Obos ferdigstilt prosjektet Torgveien borettslag med 176 leiligheter. Nå er det borettslaget Økernly som står for tur.

Her bygges tre hus med totalt 50 nye boliger. I tillegg skal det etableres en barnehage i det ene huset.

Tomtevisning lørdag

Lørdag 17. april har alle som er interessert sjansen til å ta en titt på tomten til nye Økernly borettslag i fugleperspektiv. Adressen er Økern Torgvei 5 - 7.

– Visningen starter klokken 12 og varer frem til klokken 15. Vi kommer til å leie inn en lift som kan løfte nysgjerrige besøkende opp i de ulike høydene for etasjene i de planlagte husene, forteller prosjektleder i Obos, Carl Chr. Birkeland til obos.no.

Han forteller at det også vil bygges en plattform der høyden blir lik det ferdige gulvet i første etasje på husene.

– På denne plattformen vil det være et bemannet telt med blant annet prospekter, kaffe og vafler.

Mer om prosjektet

Borettslaget vil ha syd- og vestvendte leiligheter, med solrike balkonger. Prosjektet har garasje, heis og trivelige utearealer. Det er kort vei til offentlige kommunikasjon, og få minutter med T-bane til sentrum.

Salgsmøtet er satt til onsdag 21. april, klokken 18 på Hammersborg torg 1. Du har forkjøpsrett dersom du er OBOS-medlem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere