KFUM 97 til finale i Danmark!

KFUM-spiss Ragna Gjørtz var så nære å score mot Kjelsås, men marginene var ikke helt på KFUM-siden på lørdag.

KFUM-spiss Ragna Gjørtz var så nære å score mot Kjelsås, men marginene var ikke helt på KFUM-siden på lørdag. Foto: Kjell Holen

KFUM-jentene spilte seg helt til topps i Nørhalne fotballcup’en, men klarte ikke å stoppe Kjelsås-jentene fra å dytte inn flest finalemål.

KFUM 97 og kaptein Helene Wekre er veldig fornøyd med andreplassen i Nørhalne Cup’en. Foto: Kristin Tufte Haga

BLOKHUS: Etter innledende spill torsdag og fredag, var det klart for finalen for ”jenter 96”, mellom KFUM og Kjelsås – godt jobba av to 97-lag å ende opp i finalen etter å ha meldt seg på i årskullet over, med hele 16 lag i gruppa, fra blant annet Danmark, Sverige, og Nederland! Og blant dem også mange gode lag.

Del på Facebook

KFUM og Kjelsåsjentene har møtt hverandre til kamp tidligere, både i cuper og serie, og det var mange spente spillere, trenere og foreldre langs sidelinja på lørdag (04.06.) . Kjelsås ledet tidlig 1 – 0, men KFUM reduserte ikke lenge etterpå med scoring av Tiril Martine Angell.

Gode sjanser

Lagene gikk til pause med 1 – 1, etter mye bra spill og flere gode sjanser for begge lag, og også mye godt forsvarsspill.

Det ble gode sjanser for både KFUM og Kjelsås også i andre omgang, men resultatet endret seg etter at Kjelsås’ scoret rett fra frispark, noen minutter senere dytta Kjelsås inn 3 – 1, og ikke lenge etter fikk Kjelsås sjansen igjen rett foran mål, og endelig resultat ble 4 – 1.

Men KFUM-jentene og kaptein Helene Wekre er slett ikke misfornøyd med kampen.

– Vi er så fornøyde

– Vi synes dette ble en jevn kamp, og vi spilte bra. Likevel, Kjelsås er et vanskelig lag å slå, og de var bedre enn oss i dag. Ikke minst har de en utrolig god keeper! Men vi er så fornøyde med å ta andreplassen. Laget er sosialt og godt , og vi har flinke trenere – trenere som blant annet er veldig bra på å fokusere på det positive, sier KFUM-kapteinen, som legger til at laget kvelden før finalen, blant annet varmet opp med gitarspill og sang på sandstranda i Blokhus.

Mer info og resultater fra cupen: www.norhalne-cup.dk

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.