RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KFUM 97 til finale i Danmark!


KFUM-spiss Ragna Gjørtz var så nære å score mot Kjelsås, men marginene var ikke helt på KFUM-siden på lørdag.
KFUM-spiss Ragna Gjørtz var så nære å score mot Kjelsås, men marginene var ikke helt på KFUM-siden på lørdag. Foto: Kjell Holen
KFUM-jentene spilte seg helt til topps i Nørhalne fotballcup’en, men klarte ikke å stoppe Kjelsås-jentene fra å dytte inn flest finalemål.

BLOKHUS: Etter innledende spill torsdag og fredag, var det klart for finalen for ”jenter 96”, mellom KFUM og Kjelsås – godt jobba av to 97-lag å ende opp i finalen etter å ha meldt seg på i årskullet over, med hele 16 lag i gruppa, fra blant annet Danmark, Sverige, og Nederland! Og blant dem også mange gode lag.

Del på Facebook

KFUM og Kjelsåsjentene har møtt hverandre til kamp tidligere, både i cuper og serie, og det var mange spente spillere, trenere og foreldre langs sidelinja på lørdag (04.06.) . Kjelsås ledet tidlig 1 – 0, men KFUM reduserte ikke lenge etterpå med scoring av Tiril Martine Angell.

Gode sjanser

Lagene gikk til pause med 1 – 1, etter mye bra spill og flere gode sjanser for begge lag, og også mye godt forsvarsspill.

Det ble gode sjanser for både KFUM og Kjelsås også i andre omgang, men resultatet endret seg etter at Kjelsås’ scoret rett fra frispark, noen minutter senere dytta Kjelsås inn 3 – 1, og ikke lenge etter fikk Kjelsås sjansen igjen rett foran mål, og endelig resultat ble 4 – 1.

Men KFUM-jentene og kaptein Helene Wekre er slett ikke misfornøyd med kampen.

– Vi er så fornøyde

– Vi synes dette ble en jevn kamp, og vi spilte bra. Likevel, Kjelsås er et vanskelig lag å slå, og de var bedre enn oss i dag. Ikke minst har de en utrolig god keeper! Men vi er så fornøyde med å ta andreplassen. Laget er sosialt og godt , og vi har flinke trenere – trenere som blant annet er veldig bra på å fokusere på det positive, sier KFUM-kapteinen, som legger til at laget kvelden før finalen, blant annet varmet opp med gitarspill og sang på sandstranda i Blokhus.

Mer info og resultater fra cupen: www.norhalne-cup.dk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere