*Nettavisen* Nyheter.

KFUM i fritt fall

 

Tapte 1-6 hjemme mot Strømmen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tor Øyvind Reinemo med ballen - omkranset av Strømmen-spillere.

EKEBERG: "Kåffa" fikk et brutalt møte med et av topplagene i avdelingen. Før kampen sto de med kun ett tap og hadde bare sju baklengsmål etter seks serierunder.

Erlend Skaga sendte hjemmelaget i ledelsen etter et par minutters spill, da et skudd gikk inn via en Strømmen-forsvarer.

Gjestene utlignet etter et kvarter, men "Kåffa" hadde ballen mest før pause. De var farlige da ballen ble spilt hurtig framover og de gangene kantene ble brukt. Sindre Ek fikk en fin mulighet like før pause, men Kim Hording (en av tre Strømmen-spillere fra Manglerud Star) reddet.

Keeperkollega Rakvaag i KFUM-målet hadde en glimrende redning på Rexhajs heading på overtid i 1. omgang.

Snudde kampen

KFUM fortsatte trykket de første minuttene etter sidebytte. Men alle angrepene ble presset fram i midten, hvor Reinemo og Sortevik møtte en bastant forsvarsmur.

Da Trond Haugstad fikk vende opp og skyte hardt i mål( hvorfor gjorde du aldri noe slikt i Manglerud Star?) ti minutter ut i omgangen, resignerte hjemmelaget.

Five-a-side-kameratene spilte omstendelig; brukte lang tid på å komme i angrep, og Strømmen trengte ikke anstrenge seg mye for å komme på rett side av ballen med sju-åtte spillere.

Raknet

Men mer betenkelig er forsvarsspillet til KFUM. Strømmens angripere fikk tid og rom til å leke seg med hjemmelagets stoppere. KFUM la om til en trebackslinje etter Strømmens tredje scoring, for å få mer offensiv tyngde.

- Det betydde ikke så mye for oss om vi tapte 1-3 eller 1-6, sa Ståle Andersen om rokeringen.

Det hjalp lite og gjorde heller "Kåffa" sårbare. Tellefeilene kom og forsvaret kollapset mer eller mindre i 2. omgang.

- Vi var best den første timen, men lufta gikk ut av oss etter 1-2 og vi ble tatt på fysikken, oppsummerer "Kåffa"-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.