RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her avgjøres kampen: Tor Øyvind Reinemo skaller inn 1-0 etter en perfekt slått corner fra Cato Valøy.
Her avgjøres kampen: Tor Øyvind Reinemo skaller inn 1-0 etter en perfekt slått corner fra Cato Valøy. Foto: Foto: Thomas Granerød

KFUM lekte med Moss

KFUM/Oslo overkjørte stakkars Moss i lørdagens kamp på KFUM Arena, selv om hjemmelaget bare vant 1-0.

Ekeberg: KFUM/Oslo var helt overlegne i den første omgangen mot Moss - og fikk en meget fortjent ledelse ved Tor Øyvind Reinemo (28) minuttet før pause.

Kun ved et tilfelle, der ballen smalt to ganger i stolpen etter en dødball, var det gamle storlaget Moss farlig frampå.

Da man burde forvente et Mosse-mannskap som ville prøve å stå høyere i den andre omgangen, var det i stedet KFUM/Oslo som fortsatte sin store dominans i heten på Ekeberg.

Lite effektive

Minuset for hjemmelaget er naturligvis at de ikke scorer flere enn det ene målet.

– Helt enig, vi kommer til så mange sjanser at vi kan ikke være fornøyd med å bare vinne 1-0 mot dette tafatte Mosse-laget, sier matchvinner Tor Øyvind Reinemo og legger kjapt til.

– For egen del så hadde jeg så mange sjanser at jeg merket at jeg ble litt forbannet på meg selv, men heldigvis så fikk jeg den ene scoringen som til slutt ble avgjørende, smiler Reinemo til Nordstrands Blad.

Sa nei til Liverpool

Stian Sortevik (22) spilte på ny en god kamp for KFUM/Oslo, men kom allikevel til usedvanlig få avslutninger mot et meget defensivt bortelag.

-– Det stopper litt opp for oss på sekstenmeteren, men sett bort i fra dette så spiller vi en solid kamp.

– Vi burde klart ha vunnet med minst 3-0, i stedet ble det altfor mye spenning da Moss presset på i de siste minuttene av kampen, forklarer Sortevik, som nylig takket nei til å delta for Vålerenga i oppvisningskampen mot Liverpool 1. august på Ullevål.

– Jeg føler at det hadde blitt feil å bli med på den kampen siden det nå ser mer og mer ut som om jeg blir Stabæk-spiller. Men, jeg hadde fryktelig lyst til å bli med mot Liverpool, avslutter Stian Sortevik, som dermed ser ut til å bli KFUM/Oslos neste Tippeligaeksport etter at Erik Jonvik gikk til Sarpsborg 08 før denne sesongen.

Alt i alt var KFUM/Oslo som nevnt totalt i førersetet, laget briljerte med sitt varierte angrepsspill og kjappe kombinasjoner - og kunne ta hjem seieren og tre viktige poeng etter at de to siste kampene før ferien endte med tap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere