RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KFUM røk ut av NM


Banens beste: Nicolai Aarø spilte en stor kamp mot FFK, scoret ett mål og var farlig frempå ved flere anledninger. Foto: Thomas Granerød
Banens beste: Nicolai Aarø spilte en stor kamp mot FFK, scoret ett mål og var farlig frempå ved flere anledninger. Foto: Thomas Granerød Foto: kfum fotball
Ineffektive KFUM/Oslo måtte seg seg slått av Fredrikstad i 3. runde av årets junior-NM.

Ekeberg: Det sto ikke på sjansene i favør av KFUM under lørdagens cup-kamp mot Fredrikstad, men da uttellingen stort sett uteble så ender det som oftest med tap i fotballkamper.

Så ble også tilfellet mot juniorene til den gamle fotballstorheten Fredrikstad. Gjestene fikk ta en tidlig ledelse ved Eirik Laabak i kampens 11. minutt. Deretter styrte KFUM spillet og fikk betalt med flott scoring i beste KFUM-stil.

Nicolai Aarø utnyttet fart og bakrom - og utliknet meget fortjent til 1-1 i det 16. spilleminutt. Deretter pøste vertene på med det ene angrepet etter det andre, men ballen ville seg ikke inn bak gjestenes målvakt Bjørn Erik Kristiansen.

Keeperen ble veldig høy

I løpet av den den første omgangens siste 30 minutter hadde KFUM totalt fem meget store sjanser, men det var FFKs Laabak som på ny kunne skalle inn ledelsesmålet til gjestene.

– Helt utrolig at vi ikke setter flere mål på sjansene våres, spesielt der hvor lobben min ikke når helt over dems keeper som står langt ute. Keeperen dems ble plutselig ekstremt høy, sier hjemmelagets bestemann og eneste målscorer Nicolai Aarø til Nordstrands Blad.

Selv om det naturligvis var en meget skuffet gjeng som nå måtte si farvel til årets cup-eventyr, var Aarø også opptatt av å ta det hele med et smil;

– Vi får ta med oss alt det positive vi gjør her i dag. Vi spilte totalt sett en god fotballkamp og jeg føler at vi var like gode som Fredrikstad, fortsetter Aarø.

Dere slo jo dette laget med hele 6-0 nylig, undervurderte dere dem noe?

– Overhodet ikke. De kom i tillegg hit med et helt annet lag til denne kampen, noe vi var fullstendig klar over, jeg kjente vel egentlig bare igjen målvakten dems, fortsetter Aarø.

Har klare mål

Den hurtige og målfarlige Nicolai Aarø har videre klare ambisjoner om å ta seg langt med fotballen;

– Mitt mål er å nå opp som fotballspiller og jeg satser for fullt for å klare dette, avslutter Aarø med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere