RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KFUM satser på opprykk

KFUM Kameratene mener at tiden er inne for å ta steget opp i 2. divisjon.

Ekeberg: KFUM skal være med i toppstriden, sier lagets trener Esten O. Sæther som har trent A-laget siden 1999-sesongen.

Fredrikstad 2 er i utgangspunktet favoritt i vår avdeling med Lisleby og oss som nærmeste utfordrere, mener Sæther.

Oppskriften er klar

Vi skal bli mer spillende i igangsettingen på grunn av Thomas Sæther som er ny på midstopperplass og høyt tempo i lengderetningen langs bakken. Vi er i tillegg fysisk sterke og vi vil score mange mål på dødball dersom vi klarer å erstatte det presise innleggsbeinet til Stein Motrøen, forklarer treneren.

Flinkest i klassen

KFUM er det klart beste egenproduserte herrelaget i distriktet med åtte spillere i startoppstillingen fra egen junioravdeling.

Vi har opptil flere spennende unggutter fra egne rekker. Stian Sortevik får gjennombrudd på midtbanen, og vil snart bli fulgt av Erlend Skaga, Benjamin Arnesen og guttespillerne Erik Jonvik og Sindre Eek. Dessverre er talentfulle Robin Føyen langtidsskadet, forklarer Sæther.

Slo Manglerud Star

KFUM slo Manglerud Star (1. divisjon) 4-3 i en treningskamp inne i Manglerudhallen i vinter og må betegnes som den beste kampen i oppkjøringen. Nå skal laget ha treningsleir hjemme på Ekeberg i påsken og håper på kamp mot et serielag før seriestarten borte mot Gresvig 21. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere