Gå til sidens hovedinnhold

KFUM/Oslo har ikke vunnet i vinter

Med to måneder igjen til seriestart har KFUM/Oslo ennå ikke vunnet en treningskamp. Lørdag ble det 2-3 mot Brumunddal.

EKEBERG: Målscorer Markus Norheim Cham er ikke fornøyd med å gå av banen med nok et tap, men ser likevel fremover på den kommende sesongen med optimisme.– Det er fortsatt to måneder igjen til seriestart, og tidligere har vi prestert når det gjelder selv om vi har hatt en dårlig sesongoppkjøring.

For KFUM/Oslo står fortsatt uten seire på fire forsøk i årets sesongoppkjøring, og lørdag tapte laget 2-3 mot Brumunddal på KFUM Arena. Men laget manglet en del spillere, og på grunn av skader måtte Old Boys-keeper Børre Hegbom steppe inn i buret, uten at han kan klandres for målene.

– Vi slipper inn to selvmål og én straffe, men det er sånn som skjer av og til. Vi har ballen mye og triller en del rundt Brumunddal, men vi sliter litt i den avgjørende fasen, sier Cham.

Bedre samspill

For KFUM/Oslo gjorde absolutt ingen dårlig figur mot laget fra Brumunddal, og var i perioder, spesielt andre halvdel av førsteomgang, mye bedre enn blåtrøyene. Men laget fikk ikke uttellingen som trengtes for å gå seirende ut av kampen likevel.

– Jeg og Cato (Valøy, journ. anm.) kjenner hverandre godt fra før, og jeg føler vi har et bra samspill. Men vi må bli enda mer samspilte som lag, spesielt i angrepssonen for å vinne kamper, utdyper Cham.

Spiller seg i form

KFUM/Oslo-trener Dan Eggen bruker treningskampene for å få alle spillerne i kampform, og virker heller ikke bekymret over at resultatene foreløpig uteblir.

– Vi fokuserer på å spille vårt spill, og skal jobbe for å videreutvikle våre verdier innen fotballen. Vi ønsker å være et pasningssikkert lag som tar initiativet i kampene våre. Det klarer vi til en viss grad i dag, men prestasjonene er for ujevne, og vi slipper de for enkelt til ved anledninger.

Eggen har ingen målsetting for den kommende sesongen riktig ennå, og må ta en prat med guttene før det blir gjort. Cham er imidlertid ikke i tvil om hva han ønsker.

– Opprykk! Min målsetting er opprykk, avslutter kraftspissen.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg