RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jaaaa: Jublende glad stormer KFUM-kaptein Hanna Joy Wehus Fallgren mot sine lagvenninner etter at avansementet ble sikret etter myntkast.
Jaaaa: Jublende glad stormer KFUM-kaptein Hanna Joy Wehus Fallgren mot sine lagvenninner etter at avansementet ble sikret etter myntkast. Foto: Foto: Thomas Granerød

KFUM/Oslo til kvartfinale etter myntkast

Vanvittige jubelscener utspant seg på Ekebergsletta da KFUM/Oslo tok seg videre til kvartfinalen i årets Norway Cup - etter myntkast.

Ekeberg: KUM/Oslo trakk det lengste strået da oppgjøret mot Gjerdrum måtte avgjøres på myntkast.

Del på Facebook

Ingen scoringer

Ettersom ingen av lagene scoret i ordinær tid, måtte det nervepirrende ekstraomganger til, men heller ikke her klarte de to jevnspilte lagene å ekspedere ballen i mål.

Dermed skulle avgjørelsen om hvilket lag som skulle ta seg til en gjev kvartfinale avgjøres på myntkast.

Ellevill seiersdans

KFUM/Oslo-kaptein Hanna Joy Wehus Fallgren fikk den vanskelige oppgaven på vegne av laget, men etter noen sekunders intens spenning kunne hun og resten av laget kaste seg ut i ellevill seiersdans på Ekeberg bane 7.

– Jeg er bare helt sykt glad nå og jeg har nesten ikke ord for hvordan jeg føler det. Da dommeren flippet mynten så falt den litt rart i bakken, men heldigvis så tippet den akkurat over på vår side, stråler Hanna Joy til Nordstrands Blad.

– Føler med Gjerdrum

Kampens beste spiller, utropt av hele laget og av avisens utsendte, var målvakt Thea Mathilde Jutkvam. Hun hadde noen suverene matchvinnende redninger og holdt hodet kaldt da det gjaldt som mest;

– Først og fremst vil jeg si at jeg har stor medfølelse med Gjerdrum, de spilte en god kamp og det må være skikkelig surt å ryke ut på myntkast. Men, når det er sagt så synes jeg vi tok oss fortjent videre. Nå skal vi fullføre måsettingen vår om å vinne hele Norway Cup, avslutter keeperhelten ovenfor Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere