RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kiellands hus åpnet med Lillebjørn

KIELLANDS PLASS: Torsdag var det åpning av det nye kjøpesenteret på Aleksander Kiellands plass. Senteret er døpt Kjellands Hus.

Kulturelle innslag

Tidligere på dagen var det klipping av snor, klovneshow og trompetkonsert. Det var også gratis pølser, brus og kaker.

Klokken halv seks var det duket for blomstershow med Finn Schjøll. Her var det mange som ble underholdt og plukket opp et og annet tips.

Gutta fra Kjetil og Kjartan-show overtok etter hvert scene med ellevill humor.
En minikonsert med Lillebjørn Nilsen avsluttet det store åpningsprogrammet. Han spilte et knippe av sine mest kjente viser, og publikum sang med. Ekstranummer ble det også fra visesangeren, som selv har vokst opp like ved Aleksander Kiellands plass.

Viktig sted

Lokalavisen traff Per Ivar Lied, som likte senteret.
Kjøpesenteret har en fin størrelse, det er luftig og har gode butikker. Kiellands plass har savnet et moderne kjøpesenter. Det blir et viktig sted for dem som bor i nærheten, et knutepunkt på en måte. Her er det jo kveldstilbud også, slik som pizzerian og kafeen, det kommer sikkert til å trekke folk, mener han.

Lokalavisen spurte Marit Danielsen om å beskrive senteret med få ord.

Fornøyd senterleder

Senterleder Siril Merete Espedal sier hun er meget godt fornøyd med åpningsdagen
Alt har gått bra, og det har vært mange mennesker innom. Konserten med Lillebjørn var jo høydepunktet, jeg ble veldig rørt.

Kiellands Hus inneholder disse butikkene: ICA, Siba, Lampehuset, Narvesen, Ark Kiellands Hus, Kaffe og Juice, smykkebutikken DSK, Pizzabakeren, blomsterbutikken Floriss, frisørsalongen Hair and There og Hjemmebakeriet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere