RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kikk inn, og titt ut!


 
 
Hva kan du om Oslo? I dag kan du vinne praktboka "Over Oslo", som viser hovedstaden sett fra oven, gjennom kameralinsen til fotograf Rune Nylund Larsen ...du må bare svare på tre spørsmål.

LUKE NUMMER 14:

Bak den fjortende luken i dittOslos julekalender ligger et eksemplar av praktboka "Over Oslo", en fotobok som viser hvordan hovedstaden så ut fra oven i 2011. Les om boka og se noen av bildene her.

For at den skal havne på ditt stuebord må du svare på tre spørsmål om Oslo.

Over Oslo

DittOslo/skjeriOslos brukerbetingelser: http://dittoslo.no/diverse/brukerbetingelser-1.6451098

 

Riktige svar og vinner 13. desember:

Spørsmål 1: NRK har filmet Sommeråpent på en flere tak i byen de siste årene; Rådhuset, Folketeatret og sist på Operataket. Men aldri på taket av Oslo S.

Spørsmål 2: Vinteren 2011 var det artisten Anine Stang som representerte Oslo i "Det store korslaget" på TV2. Osloborgerne lot seg ikke rive med, og Stang og hennes hovedstatskor røk raskt ut av konkurransen.

Spørsmål 3: Linn Skåber, fast morodame i Nytt på Nytt-panelet, også kjent som hysteriske og egosentriske "Linn Skåber" i tv-serien "Hjerte til hjerte" er opppvokst på Oppsal.

Vinneren av jubileumsboka Knoll og Tott 100 år i Norge er Kjersti Broen fra Carl Berner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere