RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stine Kalheim (2 1/2) synes det er kjempegøy å kose med de små geitekillingene.
Stine Kalheim (2 1/2) synes det er kjempegøy å kose med de små geitekillingene.

Killing-boom på EKT

Ingenting er mer spennende for barna en bittesmå geitekillinger som spretter rundt bena på dem. På EKT husdyrpark på Ekeberg er alle unntatt en av årets killingkull kommet til verden.

EKEBERG: De fleste av geitekillingene på EKT ble født i januar, og har rukket å bli såpass store at de har fått plass ute i husdyrparken sammen med de andre geitene. På søndag strømmet ivrige småbarn til gården for å få se, og kanskje ta på, de sjarmerende killingene.

Barnekjære

Under et vanntrau ligger de aller minste killingene tett i tett og sover. De enser knapt at små barnefingre er bortom og pirker dem litt på nesen i ny og ne.

Men killingene som har fått noen ekstra dager på bena, leker mer enn gjerne med de besøkende.

Jeg vil kose med den, sier Stine Kalheim (2 1/2) og løper etter en killing og tar et godt tak rundt den.

Mamma Liv forteller at de var her for to uker siden også, og da ble datteren så begeistret for geitekillingene at de måtte ta turen tilbake i helgen. Og Stine får gi den ene killingen etter den andre en stor kos uten at de prøver å komme seg unna.

En igjen

Idunn Pedersen, som jobber ved EKT, forteller at alle geitene ved gården har fått en killing hver, unntatt en som fikk tvillinger.

Det er fortsatt en geit som ikke har født. Ellers kom alle til verden i januar, forteller hun. EKT har åpent for besøkende hver dag fra klokken 11.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere