RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kino for de fattige


Caroline Haavaag – En frivillig for My Good Act Henriette Andersen – Frivillig for My Good Act Jonas Borchgrevink – Daglig leder My Good Act
Caroline Haavaag – En frivillig for My Good Act Henriette Andersen – Frivillig for My Good Act Jonas Borchgrevink – Daglig leder My Good Act Foto: Foto: privat
Studentene bak veldedighetsprosjektet My Goodact arrangerte i påsken en kinoopplevelse som de som deltakerne sent vil glemme.

SENTRUM: Studentene som står bak veldedighetssiden My GoodAct ønsker med sin organisasjon å dokumentere grundig hva folk donerer penger til. Derfor blir vært eneste prosjekt presentert på deres egen hjemmeside Mygoodact.com.

LES OGSÅ: Skoleprosjekt blir veldedighetsside

I jula arrangerte de julefeiring for 35 personer som var i en vanskelig livssituasjon, mens de i påska arrangerte en kinoopplevelse til 60 personer.

LES OGSÅ: Studenter ordnet verdig julefeiring

- Det kom rundt 60 personer fra Fattighuset og Slumstasjonen som ble med på kinoen, og dette er vi veldig fornøyde med. Alle fikk billetter til Alice in Wonderland, snacks, brus og 3D-briller, sier daglig leder i My GoodAct, Jonas Wetting.

Hele kvelden ble betalt av 28 privatpersoner som alle får navnet sitt på hjemmesiden om de ønsker det.

Gode tilbakemeldinger

Jonas Wetting er selv meget fornøyd med gjennomføringen av kvelden og de har også fått veldig gode tilbakemeldinger fra Fattighuset.

- Fattighuset ga oss tilbakemelding på at alle som var med fra de hadde det moro og at de koste seg. Barna som var med hadde også snakket veldig mye om denne kvelden og de voksne hadde blitt barn på nytt, sier en stolt daglig leder til Lokalavisen Frogner.

Søker nytt prosjekt

Nå ønsker de hjelp til å realisere nye prosjekter og ønsker at folk tar kontakt med de om ønsker.

- Nå søker vi etter ett nytt samfunnsnyttig prosjekt og ønsker oss forslag om hva det prosjektet kunne vært! Forslag kan sendes inn til info@mygoodact.com, oppfordrer Jonas Wetting.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere