RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kioskran oppklart

Torsdag ettermiddag ble kiosken på Linderud nok en gang utsatt for ran. Fredag ble gjerningsmennene pågrepet.

Linderud:Det var Torsdag ettermiddag, like før klokken 17, at to unge menn stormet inn i Mixkiosken ved Linderud og truet betjeningen med en pistol.

Sperret området

De to var umaskert under ranet, og forsvant fra stedet med en mindre pengesum. Politiet satte opp veisperringer i området, og skal etter sigende ha gjennomsøkt biler som passerte ved avkjøringen, uten resultat. Fredag pågrep politet to unge menn på 15 og 17 år.
- Begge har tilstått forholdet under avhør, opplyser etterforskningsleder ved Stovner politistasjon, Stein Erik Olsen.
- Hvordan kom politiet på sporet av gjerningsmennene?
- Dette må jeg få lov til å kalle godt politiarbeid. Noe særlig mer enn det ønsker jeg ikke å si om etterforskningen, sier Olsen til Lokalavisen Groruddalen. De to siktede karakteriseres som "kjenninger" av politiet.

Utsatt I følge Aftenposten skal kiosken på Linderud være svært utsatt hva ran angår. Det første var i oktober 1998, og året etter fulgte et nytt. I 2001 slo to ranere til maskert med finlandshetter og bevæpnet med kniv. Det toppet seg imidlertid i 2002,

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere