*Nettavisen* Nyheter.

Kjærlighet i løvet

Nydelig og kunstnerisk i Tøyenparken – I LØV U.

Du har muligens sett det hvis du tar bussen forbi Tøyenparken. Nå har Nordstrands Blad funnet ut hvem som står bak det kunstneriske innslaget i parken.

TØYEN/MANGLERUD: «I LØV U» skrevet med løvblader pryder parken på Tøyen. Nå kan Nordstrands Blad avsløre at det er elever fra Manglerud videregående skole som står for kunstverket.

Overraskelse

De hadde fått i oppgave å flytte eller organisere ting i naturen, og lage et overraskelses moment av dette uten at de tilførte noe ekstra.

– Et viktig prinsipp var å lage noe en kan forlate og at naturen skal kunne ta kunstverket «tilbake» uten at noen trenger å rydde det opp, sier Nina Berg som er lærer på Manglerud videregående skole.

Positivt

De tror kunstverket har hatt en positiv effekt på de som daglig passerer området.

– Vi ønsket å glede de forbipasserende med et glad-budskap. Derfor var valget enkelt da vi skrev I LØV U med løv, opplyser hun.

– Det er gledelig å se at verket har blitt liggende en uke i parken nå. Et tegn på at folk liker det og viser respekt. Ingen har falt for fristelsen til å gå berserk og sparke bladene utover, avslutter Nina Berg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag