*Nettavisen* Nyheter.

Kjartansson reddet poeng for Vålerenga

Vålerengas nye superspiss sikret poeng for VIF i Haugesund.

HAUGESUND: Vidar Örn Kjartansson utlignet til 1-1 på straffe og reddet ett poeng for Vålerenga mot Haugesund lørdag. Geir L. Fevang scoret Haugesunds mål.

LES OGSÅ: Dette sa Kjartansson da han kom til VIF før sesongen

Straffen kom på overtid, og dermed har Haugesund spilt to ganger 1-1 på hjemmebane denne sesongen.

Vålerenga følte seg derimot snytt for et straffespark etter en halvtimes spill. Islendingen Vidar Örn Kjartansson gikk over ende inne i feltet etter å ha blitt dratt i trøya. Dommer Anders Johansen vinket imidlertid spillet videre.

LES OGSÅ: Olden sikret ny spenning for Vålerenga

Haugesund var det førende laget i 1. omgang og kunne gå til pause i ledelse med 1-0 etter at Geir Ludvig Fevang så vidt hadde fått pirket ballen over streken bak en sprellende Michael Langer i Vålerenga-målet.

– Vi burde hatt en straffe til. Vi var litt bedre i annen omgang enn i den første, sa Kjartansson til C More.

– Vi fikk et unødvendig baklengsmål som gjorde at vi måtte jage. Derfor ødela vi den sjanser for oss selv. Totalt sett mener jeg at vi var det beste laget og derfor fortjente ett poeng.

Vålerenga sto kampen litt bedre enn Haugesund, og laget synes å være mye bedre trent enn tilfellet var i fjor. Da tok Kjetil Rekdal over et lag som lå etter rent fysisk.

– Vi har fått trent hardt i vinter slik at vi skal tåle å spille tøffe kamper, sa Rekdal.

– Det hadde vært surt å tape denne kampen. Jeg syns totalt sett at vi er det beste laget, Jo lengre kampen varer jo mere dominant blir vi. Men det er mye slurv med passingsspill og innelgg så vi ødlegger mange målsjanser for oss selv, men totalt sett er det et meget fortjent poeng, sier Rekdal til C-more etter kampen.

Før kampen uttalte Kjetil Rekdal at han ville ha et større press på laget.

Se videointervju med Rekdal her:

DittOslo.no følger Vålerenga.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.