RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjedekollisjon på E6

Fredag i 14-tiden var seks biler involvert i en kjedekollisjon på E6 ved avkjøringen til Mortensrud.

Mortensrud: To personer ble kjørt til legevakten for sjekk etter kjedekollisjonen som skjedde i sørgående retning på E6 ved avkjøringen til Mortensrud.

Den første bilen bremset for trafikken foran seg. En Volvo som kom bak klarte ikke bremse og smalt inn i den første bilen. Bil nummer tre, en Hyunday, klarte derimot å bremse, men det klarte ikke tre biler som kom etter denne. De smalt dermed inn i hverandre. En Peugeot med en familie på to voksne og tre små barn fikk størst skader. Airbagen ble løst ut. Det var to personer fra denne bilen som ble kjørt til legevakten for sjekk.

Peugeoten fikk også skader i bakenden av en Fiat som var site bil i kjedekollisjonen. Peugeoten og Fiaten ble stående stående igjen på E6 og måtte taues av Viking. De andre bilene kjørte opp til bensinstasjonen i Mortensrud-krysset og ordnet formalitetene med skademeldingsskjema der. Politiet kom raskt til stedet, det gjorde også en ambulanse som kom i nordgående kjørefelt. Denne stoppet og bisto politiet med sjekk av personskader.

Det var saktegående trafikk i begge retninger forbi ulykkesstedet. Da bilene ble fjernet fra E6 løste trafikken seg opp. I alt var to politipatruljer og tre ambulanser ute på ulykkesstedet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere