RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelsås aldri truet

Håndballherrene til Kjelsås hadde full kontroll da de enkelt slo Kristiansand 28-25 på hjemmebane.

Kjelsås: Sørlendingene tok riktignok ledelsen 1-0, men derfra og inn handlet det bare om Kjelsås. Syv mål på rappen ga Kjelsås ledelsen 7-1 etter elleve minutter.
Jeg føler vi har bra kontroll på dem hele tiden. Vi får en kjempestart på kampen, og det forspranget klarer vi å holde på, sier bestemann, Bård Berntsen.
28-åringen scoret syv av målene, og bidro i aller høyest grad til at Kjelsås sikret seg to meget viktige poeng.
For oss er det poengene som er viktigst. Målet er å holde plassen i 1. divisjon, og da er det viktig å slå lagene rundt oss på tabellen, sier Berntsen, som er ekte Kjelsås-gutt.
Men han har også en sesong i Drammen HK bak seg.

Holdt unna

Kjelsås ledet 17-10 ved pause, og ledet på det meste 19-11 etter 36 minutters spill. Mot slutten ble det litt tut og kjør, men Kristiansand var aldri i nærheten av poeng.
Det var aldri noen fare på ferde. Vi tok bort de to beste spillerne deres, og da hadde de ikke så mye å by på, sier Berntsen.
Fornøyd med egen innsats?
- Ja, den var grei den. Jeg fikk en del enkle kontringsmål, og da går det litt lettere.
Før denne sesongen var divisjonskollega Follo HK svært interessert i å hente Berntsen til klubben. Heldigvis for Kjelsås takket han nei.
Det er vanskelig å kombinere full jobb med trening fem dager i uka, sier Bård Berntsen.
PS! Ekstra moro for Kjelsås var det at 16-åringen Eivind Fossan Aas fikk sjansen på høyrekanten, og han kvitterte med å score to fine mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere