RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelsås-bandet Lukestar til Øyafestivalen


Lukestar er riktignok fra Kjelsås, men derfra ned til Middelalderparken er det ikke mer enn en kort trikketur for bandet når de står på scenen under Øyafestivalen i august.
Lukestar er riktignok fra Kjelsås, men derfra ned til Middelalderparken er det ikke mer enn en kort trikketur for bandet når de står på scenen under Øyafestivalen i august. Foto: FOTO: PROMO
Kjelsås-bandet Lukestar står på scenen i Middelalderparken i august.

MIDDELALDERPARKEN: – Det er tett mellom gladmeldingene på Øya-kontoret for tida. I går slapp vi et av Norges fremste metalband, plateaktuelle Vreid. I dag følger vi opp med norsk melodiøs rock og real americana. Lukestar slipper et album det er store forventninger til i slutten av februar, skriver Øyafestivalen i en pressemelding.

For tirsdag ble både Kjelsås-bandet Lukestar og amerikanske The Aveit Brothers bekrefta til årets festival.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER

Lukestar slipper sitt tredje album allerede om en måned og allerede i disse dager kan du få en forsmak, i form av låta «Flying Canoes», som er a-lista på NRK P3.

Lukestar gjorde det meget sterkt med forrige skive «Lake Toba» fra 2008.

Amerikanske The Avett Brothers, som består av brødrene Scott og Seth Avett, samt kompis og bassist Bob Crawford, er i følge Øyafestivalen i øverste divisjon når det gjelder å fornye amerikansk tradisjonsmusikk.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER

– De blander, på naturligste vis, pop, folk, country og bluegrass. Med albumet «I And Love And You» fra 2009 fikk de sitt definitive gjennombrudd i hjemlandet, da skiva gikk inn på topp 20 på albumlista. En sterkt økende interesse for bandet, hadde de merka allerede med forgjengeren «Emotionalism» fra 2007. For hver utgivelse stiger entusiasmen hos anmelderne i takt med den voksende fanbasen, forteller festivalledelsen.

Med andre ord er dagens dobbeltslipp ikke med på å senke forventningene til årets festival!

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere