*Nettavisen* Nyheter.

Kjelsås er nest best i byen

BANKER INN UTLIGNINGEN: Stian Pettersen sikret fortjent poeng da han her utligner til 1-1 på KFUM arena lørdag.Alle foto: Andreas Lindbæk

Kjelsås kan se tilbake på en fantastisk sesong. Ingen andre lag i Oslo var nærmere opprykk enn blåtrøyene.

Klikk på bildet for å forstørre.

GODE I FORSVAR: Kåffas kraftspiss Torstein Andersen Aase ble temmet av Kjelsås` gode forsvarere.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKAPTE SJANSER: Akinbola Akinyemi kom til flere gode muligheter, men måtte gå målløs av banen.

EKEBERG: Lørdag spilte de sesongens siste bortekamp mot byrivalene KFUM Oslo, som har vært Oslos nest beste lag de siste årene.Og Kjelsås viste hvorfor de havner på 2. plass i avdelingen, etter at de spilte 1-1, i en kamp de produserte klart flest sjanser.

– I dag er det stang ut. Vi skaper flest sjanser og gjør en kjempebra kamp, sier Eivind Kampen.

Se høydepunkter fra kampen her:

God progresjon

I fjor slet laget en kamp for å overleve i 2. divisjon, men en knallsterk avslutning sørget for at laget beholdt plassen med grei margin.

Den gode avslutningen tok de med seg inn i denne sesongen, og de var det eneste laget som var i nærheten av å tukte suverene Follo som allerede er klar for Addecoligaen.

– Gutta skal være fornøyd med sesongen. Vi har konkurrert mot gode lag, sier Kampen, som sier at oppturen startet i fjor.

– Vi har sett over tid at vi har blitt mye bedre. Gruppa har vokst sammen, vi har skapt en kultur og spillerne trener bra. Det er en ærgjerrighet av å få resultater og da kommer du langt i andre divisjon, skryter Kampen.

«Kåffa»-trener Esten O Sæther skryter også av Kjelsås.

– Det var en god kamp mellom to fine lag. Kjelsås har hatt en fin utvikling og de har utlignet vårt forsprang, sier Esten O Sæther.

Sulten gjeng

Kjelsås var før helgen det eneste laget som har slått suverene Follo denne sesongen.

Lørdag klarte Moss samme bragden, men da mot et lag som allerede var klar for opprykk.

Eivind Kampen og resten av spillerne har nå en veldig god grunnplattform å ta med inn i ny sesong.

– Vi skal ta med den kulturen vi har skapt inn i den nye sesongen. Spillerne er sultne på å bli bedre, samtidig som de er en ydmyk gjeng, sier han.

Han blir også overrasket om at han har med alle spillerne neste år.

– Mange av de som spiller her fortjener å være interessante for bedre lag. Vi er i en spennende fase. Ingen spiller her for å tjene penger, det er trivselen som gjør at de er her, sier han.

Håper på flere tilskuere

Lørdag avslutter laget en flott sesong hjemme mot Harstad på sin midlertidige hjemmebane Myrerjordet kunstgress klokken 13.00.

Nå håper Kampen at publikum kommer for å se laget.

– Vi har 11 kamper uten tap og ønsker å avslutte med stil. Nå håper vi folk i nærområdet kommer og setter pris på laget, sier Kampen.

Christoffer Dahl scoret Kåffas mål etter et flott skudd i vinkelen. Stian Pettersen utlignet 13 minutter før slutt etter et massivt press.

Samleside: Alle våre saker om 2. divisjon i fotball

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag