*Nettavisen* Nyheter.

Kjelsås fikk takk fra Lillestrøm-supportere

Ultras-supportere fra Lillestrøm hadde hengt opp en takk til Kjelsås-spillerne etter at de senket Vålerenga i cupen. Foto: FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Det var ikke bare på Kjelsås at cupbomben mot Vålerenga ble feiret.

KJELSÅS: Kjelsås sto for den store overraskelsen i cupens andre runde, da de blå slo ut Vålerenga på onsdag. Seieren ble feiret stort på klubbhuset etter kampen, men også andre steder sto jubelen i taket.

Torsdag våknet nemlig Kjelsås opp til et stort banner langs gjerdet på Grefsen stadion. «Cuphelter! Vi takker dere!», sto det på det gule banneret.

Latter

Det var anleggsansvarlig Amund Brandal som oppdaget banneret da han kom til Grefsen stadion torsdag morgen.

– Jeg kommer på Stadion og ser denne henger bak det ene målet, sier en lattermild Brandal til Kjelsås Fotballs nettside.

Les også: Fikk ikke sove etter NM-bragden

Ivrige supportere

Hilsenen på Grefsen stadion var fra undertegnet UFC Lillestrøm, en gruppe ekstra engasjerte fans av Vålerengas erkerival.

Ultras Felt C Lillestrøm ønsker å lage en enda mer intens atmosfære rundt klubben. Da er det kanskje ikke så rart at UFC sender en hilsen til laget som slår ut erkerivalen av cupen.

Hilsen fra Møller

Fjorårets toppscorer i Kjelsås, Simen Møller, sendte også en hilsen til gamle lagkamerater via nettsamfunnet Twitter onsdag kveld.

– Én by, ett lag - ett.... #Kjelsås !!! Ser nå fram til cupfinalen TIL-KIL i november, skrev Møller, som samme kveld var med på å slå ut Senja av cupen med sin nye klubb Tromsø.

Sjekk ut Simen Møller på Twitter her!

I løpet av fredag blir det klart hvem Kjelsås møter i neste kamp – og om det fremdeles er mulighet for cupfinale mellom TIL og KIL.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag