RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelsås Fotball trenger varme


MOBILER: Store og små fotballentusiaster satser nå på undervarme på det planlagte kunstgresset på Myrerjordet - her fotballgutta i Kjelsås IL på Grefsen Stadion - fra venstre William da Rocha (9), Philip Halvorsen (9) og Victor Halvorsen (7).
MOBILER: Store og små fotballentusiaster satser nå på undervarme på det planlagte kunstgresset på Myrerjordet - her fotballgutta i Kjelsås IL på Grefsen Stadion - fra venstre William da Rocha (9), Philip Halvorsen (9) og Victor Halvorsen (7). Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga
Gammel mobiltelefon i skuffen? Den vil gjerne Kjelsås fotballgruppe ha tak i.

KJELSÅS: Det er vel mange av oss som har noen kasserte mobiltelefoner liggende i skuffer og skap. Og de kan fotballgruppa i Kjelsås IL tjene penger på.

En start

– I samarbeid med Telenor samler vi gjerne inn det folk har av gamle mobiltelefoner - fra hele Oslo. Vi får 35 kroner per telefon, og det kan være en start på varme under det planlagte kunstgresset på Myrerjordet, forteller fotballsjef Dag Halvorsen i Kjelsås IL.

Per i dag har heller ingen av de to andre kunstgressbanene til Kjelsås IL - på Grefsen Stadion og i "Myra" undervarme.

Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om den planlagte oppgraderingen av Myrerjordet på Kjelsås, med nettopp også ny kunstgressbane der grusbanen er idag.

Myrerjordet-prosjektet - som muligens kan startes opp i år - har fått på plass rundt ni millioner, bevilget fra kommunen og tippemidler. Men varme under kunstgressbanen er det ennå ikke penger til.

– Skal få det til!

– Nå setter vi i gang medlemmene våre til en stor dugnad med å samle inn gamle mobiltelefoner. Men undervarme til en kunstgressbane koster i overkant av 1,5 millioner kroner, så vi må nok også sette i gang andre prosjekter for å få inn nok penger. Men det har andre klubber i Oslo fått til - så det skal vi også få til, sier Halvorsen.

Innsamlingsdugnaden blir arrangert i uke 17 og 18, og siste innsamlingsdag er søndag 6. mai. Innsamlingen vil i hovedsak bli i Grefsen/Kjelsås-området, men man kan gjerne også levere direkte til klubbkontoret på Grefsen stadion.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere