RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelsås kollapset


Kjelsås og Atle Amundsen spilte godt i 40 minutter mot ØIF Arendal, men så raste alt sammen. - Katastrofalt, kommenterte Amundsen etter kampslutt.
Kjelsås og Atle Amundsen spilte godt i 40 minutter mot ØIF Arendal, men så raste alt sammen. - Katastrofalt, kommenterte Amundsen etter kampslutt.
Kjelsås ledet med syv mål da det gjenstod 20 minutter mot ØIF Arendal, men kollapset fullstendig og tapte til slutt 21-26.

- Det er helt katastrofalt dårlig å gi fra seg denne seieren, forklarte en meget oppgitt Atle Amundsen, etter at ØIF Arendal til slutt kunne triumfere over å ha hentet opp hele syvmålsledelsen til hjemmelaget Kjelsås.

- Vi fikk to meget tvilsomme røde kort og klarte naturligvis ikke å opprettholde vårt spill. Vi ble altfor feige og rotet det hele til for oss, veldig synd da vi hadde god kontroll på kampen, avsluttet en duknakket tremålsscorer til Nordre Aker Budstikke.

- Forferdelig kjipt

Kjelsås-målvakt Christian Gjerstad presenterte seg for mange gode redninger, men også han kom til kort da kollektivet sviktet midtveis i den andre omgangen.

- Dette er forferdelig kjipt. Vi klarte dessverre ikke å avslutte kampen som vi startet den, vi begynte å rote og ble til slutt også tatt på tempo. Må si at jeg ble imponert over ØIF Arendal som klarte å hente oss opp.

- Det eneste positivet ikveld var at gamleklubben min vant, de må gjerne vinne alle sine kamper, bortsett fra de mot oss da, forklarte målvakten med et lite smil om munnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere