Kjelsås våkner alltid på høsten

TOPPSCORER: Karim Aoudia avgjorde kampen etter å ha scoret på straffespark.

TOPPSCORER: Karim Aoudia avgjorde kampen etter å ha scoret på straffespark.

Lørdag vant Kjelsås 1-0 mot Fyllingsdalen på Grefsen kunstgress. – Høstsesongen tror jeg blir bra, sier Eivind Kampen.

GREFSEN: Men lørdagens trepoenger mot Fyllingsdalen satt langt inne ettersom gjestene fra Bergen dominerte store deler av kampen.

– Vi møtte et veldig bra lag, men vi la ned en fin innsats, selv om vi kanskje var litt heldige som tok alle tre poengene, sier trener Eivind Kampen.

Effektiv spiss

Gjestene fra Bergen produserte klart flest sjanser, men det var Kjelsås’ toppscorer Karim Aoudia som scoret kampens eneste mål på straffespark etter 20 minutter.

– Vi har toppscoreren i avdelingen og vi trenger ikke mange sjanser på å score mål. Etter målet spiller vi fornuftig, selv om Fyllingsdalen skaper 3-4 store sjanser, sier Kampen.

Hvordan oppsummerer du kampen?

– Det var en lurvete første omgang, mens vi er disiplinerte og jobber supert som lag i andre omgang.

Høstlag

Kjelsås virker som å være i god form, og de har vunnet tre av de fire siste kampene. Dermed har de fått en god luke ned til bunnlagene i avdelingen.

– Høstsesongen har vært veldig bra prestasjonsmessig. Ting er i ferd med å sette seg ordentlig for oss nå, sier Kampen.

– Kjelsås er jo kjent for å være et bra høstlag, og vi merker at gutta har selvtillit i forhold til det. Jeg tror det kommer til å bli en bra høst, smiler Kampen.

Og Kampen trenger heller ikke bekymre seg for å kjempe mot nedrykk.

– Nå kan vi se oppover på tabellen. Men vårt fokus er å bli bedre som lag, så får vi se hvordan det ser ut når vi teller opp poengene ved slutten av sesongen. Men det er behagelig og ikke noe stress med tanke på nedrykk.

Ny tøff kamp

Lørdag drar Kjelsås nordover for å møte Nardo som ligger på 2.plass, og laget drar opp til Trøndelag med visshet at de slo de 6-0 på hjemmebane i mai.

– Vi slo de 6-0 i en snodig kamp. Vi scoret på nesten alle sjansene våre i den kampen. Selv om dette kommer til å bli en helt annen kamp, så reiser vi dit for å få med poeng hjem.

Kan vi få en reprise fra kampen i mai?

– Det hadde gjort seg. Vi har en voldsom selvtillit i laget, sier Kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.