*Nettavisen* Nyheter.

Kjelsåshallen rives snart

Kjelsås IL jobber nå for å få på plass andre treningsalternativer som erstatning for Kjelsåshallen - her fra hallen under forrige ukes hånballtrening - fra vensre Kjelsås ILs Per Ekstrøm og håndballtrener i klubben, Jostein Barkholm. foto: Kristin Tufte Haga

Kjelsåshallen rives snart - kanskje allerede til sommeren. Og Kjelsås IL jobber intenst med å få tak i andre treningsalternativer.

KJELSÅS: Tidligere har Budstikka skrevet om planene om midlertidig paviljongskole for både Grefsen Barneskole og Kjelsås Barneskole - på kanskje Engebråten. Riving av Kjelsåshallen ved førstnevnte skole, og bygging av ny, er en del av «nye» Kjelsås Skole-planene.

– Tidspunkt for riving av Kjelsåshallen vil være avhengig av om vi får til paviljongløsningen eller ikke. Det blir riving i sommer hvis vi skal bygge om uten å flytte elevene til Engebråten. Ellers blir det riving av idrettshallen til høsten. Undervisningsbygg hadde møte med idrettslaget før jul i fjor for å informere om status og fremdrift, slik at de har vært klar over situasjonen. Ansvaret for å finne nye lokaler i byggeperioden, har idrettslaget selv, sier kommunikasjonsdirektør Marit Thorsen, og legger til at Undervisningsbygg planlegger nye møter med idrettslaget hvis og når paviljongløsning er på plass.

I gang

Og Kjelsås IL er i full gang med å finne andre treningslokaliteter.

– Likevel, vi regner med at vi får erstattet halltimene annet sted - av Oslo Idrettskrets - som fordeler hallkapasiteten rundt omkring i Oslo. En problemstilling kan likevel bli eventuelle transportproblemer for de yngste, men vi håper på hallkapasitet i nærområdet - kanskje blir det noe tilgjengelig også i Engebråtenhallen? håper Ekstrøm.

Les også: Skuffet IL har ikke lagt hallen død

Også SFO

Og blir det midlertidig paviljongskole som nevnt på Engebråten, så blir også SFO for begge barneskolene på Engebråten, ifølge Undervisningsbygg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.