RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VANT ALT: Kjelsås Fotballjenter 97 vant Nørhalne cup’en i helgen - i gruppa “jenter96”. Bakerst fra venstre: Thea Knutsen, Frøy Strøm, Tiril Haga, Karen Augusta Ervik, Julie Dyrli,rekka foran: Toril Raugstadl, Stine Madslien Bakken, Charlotte Solberg Olsen, Cornelia Settevik, Andrine Hilton, Aleksandra Kjærnet, Emma Holen, og foran keeper og kaptein Ragnhild Maria Ottesen. .
VANT ALT: Kjelsås Fotballjenter 97 vant Nørhalne cup’en i helgen - i gruppa “jenter96”. Bakerst fra venstre: Thea Knutsen, Frøy Strøm, Tiril Haga, Karen Augusta Ervik, Julie Dyrli,rekka foran: Toril Raugstadl, Stine Madslien Bakken, Charlotte Solberg Olsen, Cornelia Settevik, Andrine Hilton, Aleksandra Kjærnet, Emma Holen, og foran keeper og kaptein Ragnhild Maria Ottesen. . Foto: Kristin Tufte Haga

Kjelsåsjentene 97 til topps i Danmark!

Deilig å være fotballjente fra Kjelsås - i Danmark. Lørdag vant 97-laget finalen i Nørhalne Cup’en.

BLOKHUS: Etter innledende spill torsdag og fredag, var det klart for finalen for jenter 96, mellom Oslolagene KFUM og Kjelsås – godt jobba av to 97-lag å ende opp i finalen etter å ha meldt seg på i årskullet over, med hele 16 lag i gruppa fra blant annet Danmark, Sverige, Nederland og Tyskland!

Del på Facebook

KFUM og Kjelsåsjentene har møtt hverandre til kamp tidligere, både i cuper og serie tidligere, og det var mange spente både spillere, trenere og foreldre langs sidelinja på lørdag. Kjelsås ledet tidlig 1 – 0 ved Tiril, men ikke mange minuttene senere utlignet KFUM.

Lagene gikk til pause med 1 – 1, etter mye bra spill og flere gode sjanser for begge lag, og også mye bra forsvarsspill.

Det ble også gode sjanser for både KFUM og Kjelsås i andre omgang, men resultatet endret seg etter at Kjelsås’ Stine scoret rett fra frispark, noen minutter senere klinte Kjelsås’ Cornelia inn 3 – 1, og ikke lenge etter var Stine fra Kjelsås på alerten igjen – alene og rett foran KFUM-målet - og satte endelig resultat til 4 – 1.

27 - 2 i målforskjell

Finalen var Kjelsåsjentenes sjuende kamp i cup’en, og også sjuende seier. Laget scoret i alt 27 mål i løpet av cup’en, og slapp kun inn til sammen to!

Laget har et meget godt forsvar, men ikke minst kan laget takke en utrolig god keeper og kaptein Ragnhild for at det kun ble to baklengsmål gjennom hele cup’en.

Blant annet hadde Ragnhild to klasseredninger mot KFUM i finalen, den ene etter at KFUMs spissen slapp til i stor fart, helt alene mot Kjelsåskeeperen.

Funker bakover og forover

– Jeg er veldig stolt av laget, klart vi er glade for å vinne! Sammen er vi sterke, og vi samarbeider veldig godt - det fungerer veldig bra både forover og bakover. Tror det var mye nerver før finalen, men vi gledet oss også masse. Finalen var spennende, men vi tok over i andre omgang, forteller kaptein og keeper Ragnhild, og legger til at det også var spesielt morsomt å vinne en annen kamp i innledningsspillet.

– Vi møtte et fysisk veldig sterkt nederlandsk lag. De grisespilte, og var også veldig ufine overfor oss utenfor banen. Det var spesielt herlig å vinne 1 – 0 over det laget!

– Det har vært kjempegøy å være på cup, jentene har det morsomt sammen også utenfor banen. Og så må du få med at vi selvsagt er veldig fornøyd med trenerne våre!

Kjelsås jenter 97 stilte i tillegg med 7-erlag. Fra bydelen var også Korsvolls 97-jenter med i cup’en.

Mer info og resultater: www.norhalne-cup.dk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere