Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelsåsjentene ruler!

Kjelsås’ glade fotballjenter 96 vant finalen 5 - 2 mot Nordstrand. Fra venstre Marte, Andrea, Hanne, Guro, Tiril, Farhat, Marie og Thea.
Kjelsås’ glade fotballjenter 96 vant finalen 5 - 2 mot Nordstrand. Fra venstre Marte, Andrea, Hanne, Guro, Tiril, Farhat, Marie og Thea. Foto: Kristin Tufte Haga
Kjelsåsjentene 96 var skikkelig på fotballhugget, og vant helgens Stopp Volden Cup i KFUM-hallen - med hele 20 lag påmeldt i klassen.

Kaptein på KJelsås jenter 96, Marie, får pokalen fra arrangør av Stopp Volden Cup, KFUM.

EKEBERG: – Og så herlig å slå Nordstrand i finalen – de har vi omtrent alltid tapt for! Utrolig gøy at vi klarte å vinne. Nordstrand var jo favoritter, mens vi egentlig bare var lykkelige for å ha kommet helt til finalen. Kanskje var det derfor vi klarte å bare ha det gøy, og spille bra fotball! Jeg er så glad, og kjempestolt av lagets innsats gjennom hele cupen, sier kaptein Marie, som samtidig benytter anledningen til å skryte av trenerne også.

Ingen tap

Og det var jo ikke noe halvveislag hovedtrener Sven Mollekleiv fikk med seg helt til finalen – 96-jentene fra Kjelsås hadde ikke ett eneste tap gjennom syv kamper – alle seire mot gode lag - bortsett fra én uavgjort mot Bærum.

Det er heller ikke noe hvileskjær å spille innecup – 20 minutters kamper uten pause - med fire utespillere.

– Jeg kjenner at jeg er sliten nå – det er jo utrolig høyt tempo i kampene. I tillegg er det jo mye dårligere luft å spille inne i forhold til å spille ute. Men utrolig stemning da – med så mange tilskuere. Det var så liv på tribunene at vi faktisk ikke hørte hva vi ropte til hverandre på banen. Men kjempemorsomt! Innecup er kult - dette skal vi leve lenge på! Og regner med at Nordstrand frykter oss mer nå - neste gang vi møtes! sier Kjelsåskapteinen.

Det var heller ikke noen nesten finaleseier over Nordstrandfavorittene – hele 5 – 2 ble sluttresultatet, med scoringer av Guro, Marie og Tiril.

Spre gode holdninger

Årets Stopp Volden cup er KFUMs 12 på rad, og det var med KFUMs guttelag 85 det hele startet - med intensjonen om en turnering for å “...spre gode holdninger og skape et positivt engasjement rundt et viktig tema.” Røde Kors er også involert i cupen, som nå ifølge KFUMs hjemmeside er en av landets største innendørsturneringer.

Lyn også til topps

Lyn gikk også til topps i turneringen, og vant J16, G16, og J19. Flere resultater og mer om Stopp Volden-cupen på http://stoppvolden.kfumfotball.org/.


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!