*Nettavisen* Nyheter.

Kjempeflott grovær

Skal du ha en fargerik opplevelse, kan besøk på en kirkegård anbefales. Her fra gravlunden ved Bekkelaget kirke. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

Er du på hytta eller ligger ved vannkanten i Syden og lurer på hvordan blomstene hjemme har det?

BEKKELAGET: Engst deg ikke! Her er det fantastisk grovær. Den ene dagen regner det, dagen etter skinner sola. Og temperaturen på dagtid ligger i overkant av 20 grader. Luftfuktigheten er i perioder drivhusliknende. Idag (torsdag) er det et luftdrag, temperaturen godt over 20 og det ser ut til at sola skal seire over regnfulel skyer.

Dette betyr at hagen hjemme eller verandakassen mest sannsynlig vil ha det bra - i alle fall inntil videre. For meteorologene har fremdeles med seg både paraply og badehåndkle.

Steder som virkelig har hatt det maksimalt værmessig er kirkegårdene. De gravplassene som ble beplantet tidlig i sesongen, har vokst seg til rene prydplassene. Absolutt et sted å gå når man er hjemme og ønsker å få seg en fargerik opplevelse.

Det eneste minus med så godt grovær, er at også gressplenene har gode forhold. Så forbered deg på en betydelig jobb med klipperen når du er hjemme igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.