*Nettavisen* Nyheter.

Kjempelange køer på E6 på kveldstid

Nå er asfalteringssesongen i gang, og dette kan bety lange køer og tålmodighetsprøver. Torsdag kveld/natt tok det nesten en time å smygkjøre fra Ulvensplitten til Furuset på E6. Foto: Foto: Arne Vidar jenssen

Alle vil gjerne ha fine veier, men det betyr at det må asfalteres. Og når dette skjer på hovedveiene, medfører det lange køer.

OSLO/E6: En middels ettermiddagskø nordover på E6 fra Ulvensplitten til Furuset blir bare som et pust i forhold til når det skal asfalteres på sen kveld og natt.

Det har de erfart som uforvarende har kommet i slik kø den senere tid.

For når store maskiner skal i arbeid, må veien stenges. Og når biler i fire felter skal inn i ett, må det nødvendigvis bli betydelige problemer.

Torsdag kveld ble det asfaltert like sør for avkjøring til Furuset. Dermed ble veien stengt ved avkjøring til Lindeberg, og alle bilene ble dirigert opp til rundkjøringen, ned til Alfaset, og så Strømsveien forbi Ikea til Furuset.

– Jeg kom inn i denne køen på Ulvensplitten, og først etter nesten en time kom jeg innpå E6 igjen ved Furuset, forteller en av de mange bilistene som fikk satt tålmodigheten på prøve.

– Hvorfor blir ikke slike arbeider varslet? undres han.

– Jeg kom E6 sørfra og kunne ha kjørt av ved Abildsø og kommet med via Ytre Ringvei og over Tveita om det hadde vært varslet arbeider og anbefalt omkjøring. Da hadde jeg spart nesten tre kvarters irriterende køståing.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag