*Nettavisen* Nyheter.

Kjemper for restauranten

Daglig leder Thomas Wettergreen og styremedlem Morten Halle mener det er potensiale i klubbens restaurantlokale. Foto: Fredrik Eckhoff

Er Oslo tennisklubbs restaurant og kjøkken interessant for noen som for eksempel ønsker å drive cateringvirksomhet, spør daglig leder Thomas Wettergreen og styremedlem Morten Halle.

MADSERUD: I flere tiår har tennisklubbens medlemmer nytt godt av serveringstilbud i klubbhuset, noe som igjen har ført til økt sosial aktivitet og trivsel for både voksne og barn.

I fjor var første sesong på lenge at det ikke var noe slikt tilbud, og både styre og medlemmer innrømmer at det var ganske trist.

Økonomien ryddes opp

Manglende restaurantdrift i fjor illustrerer på en måte den situasjonen den tradisjonsrike klubben var i, og fremdeles delvis er i.

Etter flere års nedgang i medlemsmasse og tidvis manglende økonomisk styring og oversikt, har et nytt styre nå tatt tak i situasjonen og fått kontroll over økonomien igjen.

Klubben har i noen år vært preget av feil bruk av ressurser, som har ført til at klubben nå har milliongjeld istedenfor årlig overskudd, sier styremedlem Morten Halle til Ullern Avis Akersposten. Sammen med nyansatte Thomas Wettergreen som daglig leder, tror han at klubbens styre nå skal lede klubben ut av uføret og inn i bedre tider.

Ideer?

Vi ønsker å bygge opp klubben igjen, og da er restauranten viktig, sier Halle. Dette kom også frem på et idédugnadsmøte mange av klubbens medlemmer deltok på tidligere i vinter. Halle lurer nå på om noen har en knakende god idé for bruk av klubbens fine kjøkken og store, lyse lokale på rundt 80 kvadrat, med en flott, stor veranda som har både ettermiddags- og kveldssol med utsikt over hele tennisanlegget.

Wettergreen og Halle mener at kjøkkenet kan være ideelt for et firma som ønsker å drive med cateringvirksomhet på heltid, og servere gjester i de periodene som klubben har mest aktivitet, altså fra mai til oktober.

Kanskje det burde vært en litt hip restaurant her? undrer de to, som håper at noen tar kontakt, for her mener de det er potensiale for både det ene og det andre.

Vi tar i mot ideer. Ring meg på tlf 22 55 00 55, sier Thomas Wettergreen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.