Gå til sidens hovedinnhold

Kjemper om bronse

Sveiva-trener Tobias Härnlund håper det fortsatt er tenning igjen i mannskapet sitt.

STOVNER: Sveivas svenske trener syntes spillerne presterte under pari mot serietoer Fjerdingby. Dermed ble det også tap til slutt, selv om Sveiva gikk fra 2-4 til 4-4 tidlig i 3. periode.

– Det virket som folk var fornøyde med hvordan vi har gjort det til denne sesongen, men det er fortsatt mye å spille for, understreker Härnlund.

Vil vinne resten

Sveivas unge mannskap har prestert veldig godt denne sesongen, og med tre kamper igjen å spille er laget med i kampen om bronsemedaljene. Nå håper Härnlund spillerne hans gir alt i bronsekampen, selv om det kommende sluttspillet kanskje er desto viktigere.

– Sluttspillet får vi ta når serien er slutt. Det som gjelder nå er å ta seks poeng på kampene som gjenstår, og det har vi en god mulighet til, sier Härnlund.

Møter bunnlagene

I øyeblikket er Sveiva ett poeng bak Sagene på bronseplass, og groruddølene har også én kamp mer spilt. I tillegg vil Østfold-klubbene Slevik og Greåker også ha et ord med i laget når den siste medaljeplassen skal avgjøres.

Sveiva har i alle fall fordelen av å møte én rival hjemme. Sagene kommer til Stovnerhallen i nest siste serierunde, og i tillegg møter Härnlunds menn bunnlagene Harstad og Nidaros borte.

Mot Fjerdingby hadde trener Härnlund flere ting å sette fingeren på.

– Det var for mange feilpasninger fra vår side, og vi pådro oss også noen dumme utvisninger. Vi så ut til å gjøre en ny sterk innspurt, men så fikk de et billig 5-4-mål – og da ble det tungt, sier treneren.

Reklame

Husker du disse to idiotene?