RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjemper om UKM-tur til Trondheim


Gutta i bandet Forest With Cloud står på Sentrum Scene søndag, da fylkesmønstringen i UKM går av stabelen. Du kan følge mønstringen på våre nettsider.
Gutta i bandet Forest With Cloud står på Sentrum Scene søndag, da fylkesmønstringen i UKM går av stabelen. Du kan følge mønstringen på våre nettsider. Foto: FOTO: KAIA STABURSVIK
Søndag går fylkesmønstringen i UKM av stabelen, og flere lokale helter kjemper om plass i landsmønstringen.

SENTRUM: Gutta i Nordstrands-bandet Forest With Cloud er blant de lokale heltene som kjemper om plass i landsmønstringen førstkommende søndag.

De gikk nemlig videre fra lokalmønstringen på Nordstrand, og stiller dermed på scenen under fylkesmønstringen i Ungdommens Kulturmønstrings (UKM) på Sentrum Scene.

Tidligere i år har samtlige bydeler i Oslo hatt egne lokalmønstringer, og søndag er det altså klart for fylkesmønstringen, der de beste fra de lokale mønstringene kjemper om plasser til landsmønstringen, som går av stabelen i juni.

Følg UKM på nett

I forbindelse med fylkesmønstringen vil dittOslo.no holde deg oppdatert, og til å hjelpe oss har vi fått UKMs egen ungdomsredaksjon. Åtte unge skribenter og fotografer skal følge mønstringen, og gi deg løpende informasjon i løpet av dagen.

– Det er veldig spennende for oss å få ungdom selv til å følge dette arrangementet. UKM-redaksjonen har allerede dekket flere av lokalmønstringene og vi er imponert over det de har fått til så langt. I tillegg gir det oss andre perspektiver, ettersom ungdommene selv er i målgruppa for UKM, sier nyhetsredaktør i dittOslo.no, Hege Bjørnsdatter Braaten.

Unge journalister

Sammen med relasjonsansvarlig Nils Skumsvoll, skal hun følge de unge journalistene under fylkesmønstringen søndag.

– Oslo er kulturbyen over noe og det er svært hyggelig å se alle de unge talentene på scenen. I tillegg synes selvfølgelig vi det er ekstra stas å følge journalisttalentene i UKM-redaksjonen, sier Braaten.De lokale deltakerne er følgende:

Bydel Nordstrand: Caroline Høier, Forest with cloud, No exile, Ida Sofie Holmen, Eik og The Virus.

Bydel Østensjø: 2bi1, bk- foto, Cookie Chasers, Kristine, Painter’s Side, Teodora Georgijevic, Turab og Benedikte G. Jore.

Bydel Søndre Nordstrand: Alex og Black Platoon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere